Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló okozhat nemi vágy csökkenést?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Kb másfél éve szedi a 3mg-os Volina-t. Az utóbbi időben a szexuális életünk úgymond megszünt. Ő arra hivatkozik hogy a fogamzásgátló mellékhatása! létezik ilyen hogy ennyi idő után jelentkezik a mellékhatás?2015. dec. 6. 23:15
1/14 anonim válasza:
Bár a fogamzásgátló megváltoztatja a hormonháztartást, viszonylag hamar jelentkeznek a hatásai. Szerintem a csajod hazudik.
2/14 anonim válasza:
Én 8 hónapja szedem körübelül. Nekem is mondta az orvos, hogy okozhat ilyet. Hát ez azért furcsa, utóbbi időben.... Nem, annak már elöbb jelentkeznie kellett volna. Nekem egyébként semmi ilyen problémám nincs.
3/14 A kérdező kommentje:
Nekem az lett gyanús hogy mondtam neki hagyja abba és látjuk mi lesz..és nem akarja abba hagyni!
2015. dec. 6. 23:20
4/14 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben az kb 3 hónapot jelent.
2015. dec. 6. 23:21
5/14 anonim válasza:
# 2/4 vagyok.
Értem, hát lehet fél a teherbeeséstől, vagy nem szeret gumit használni nem? Ha jól sejtem van egy tipped, hogy megcsalt, de ha ezt gondolod akkor nem csak ez változott meg valószinűleg.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem nem szeret! Igazából nem tudom, nagyon hangulat ember lett...többnyire feszült amit általában rajtam próbál levezetni! Igen megfordult a fejemben. Szerinted pihentetni kellene a dolgot?
2015. dec. 6. 23:41
7/14 anonim válasza:
Szerintem sokat kellene beszélgetni arról, hogy miért feszült és feloldani benne a feszültséget.
8/14 anonim válasza:
Baratnomnek csokkent a libidoja, miutan elkezdett szedni fogamzasgatlot, aztan valamennyire helyreallt. De szerintem sem ennyi ido mulva jelentkezik ez a mellekhatas. Nem akarok bogarat ultetni a fuledbe, de lehet van logika a megcsalas dologban, es azert nem akarja abba hagyni, mert igy a lehetseges masikkal jobb. De ez csak spekulacio, vele kene tisztazd a dolgokat.
9/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam már. Volt mikor megkérdeztem tőle hogy mi baj? És akkor majd elharapja a torkomat hogy már megint miért kérdezem ezt? neki nincs semmi baja csak fáradt stb..nem tudom..még semmi gyanusat nem vettem észre! de nem is kutakodom!
2015. dec. 6. 23:55
10/14 A kérdező kommentje:
majd holnap leülök vele és elbeszélgetünk! lesz ami lesz Nagyon Köszönöm az eddigi válaszokat és tanácsokat!
2015. dec. 6. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!