Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam a gyógyszer szedését vagy nem?
Először is olvasd el a betegtájékoztatót, nem viccből rakják be minden egyes csomagba. És ha azzal jönnél, hogy nincs benne, akkor nem olvastad el elég alaposan.
"Vérzés a menstruációs időszakok között
A Taisa szedésének első néhány hónapja során nem várt vérzés jelentkezhet (a tablettamentes héten túlmenően). Ha ez a vérzés néhány hónapnál tovább tart, vagy néhány hónap után jelentkezik, orvosának ki kell vizsgálnia az okot."
Mivel nálad ez az első eset, szedd rendesen tovább a gyógyszert, és ha legközelebb sem a szünetben jelentkezik a vérzés, keresd fel az orvosod!
Köszönöm a válaszokat. :)
Elolvastam a tájékoztatót, de arra nem kaptam választ, hogy folytassam-e a szedését vagy tartsak szünetet. Ezért is tettem fel itt a kérdést, hiszen gondoltam, hogy itt tudtok segíteni.:)
Szedd tovább nyugodtan!
Ha többször is tapasztalsz ilyet, akkor meg fordulj orvoshoz és ő megmondja a továbbiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!