Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló elhagyásának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iza18 kérdése:

Fogamzásgátló elhagyásának tünetei, vagy terhesség?

Figyelt kérdés
3 év Belara fogamzásgátló szedés után úgy döntöttem leteszem, okt 8-án vettem be az utolsó szemet, majd okt 11-15éig meg is jött rendesen. Okt 15-én együtt voltam párommal, nem védekeztünk, a tablettát 16-án kellett volna elkezdenem. A ciklusom 29 napos volt a gyógyszer mellett, a peteérésem pedig okt 25-én volt. A problémám az, hogy másfél hete nagyon erősen fájdalmas a mellem, inkább a bimbónál, a hasam alja néha szúródik, de nem vészesen, hatalmas lett az étvágyam, akármennyit eszek, mindig korogni kezd, valamint fáradékony lettem. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges ezeket a tüneteket a fogamzásgátló elhagyása okozza, vagy szóba kerülhet a terhesség? A következő menstruációm elvileg November 9-én jönne meg. Válaszotokat előre is köszönöm!

2015. okt. 30. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teszelj :) ket het utan mar mutatni kene valami eredmenyt.
2015. okt. 30. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Mégis honnan tudod, hogy 25-én volt ovulációd? Tabletta után nagyon változó, hogy mikor jelentkezik az első ovuláció és menzesz. Van, akinek hamarabb, mint az eredeti ciklusa szerint, van, akinek meg hónapokig nincs is. Ha nem hőmérőztél vagy ovulációs teszteltél, akkor maximum a tüneteid alapján sejtheted, hogy mikor lehetett, de biztosra nem tudhatod.

Mivel védekezés nélkül voltatok együtt, természetesen a terhesség is benne van a pakliban. A tabletta csak akkor véd a 7 napos szünetben, ha utána elkezded a következő levelet, ami nálad nem történt meg.

2015. okt. 30. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ma délután olvasgattam a neten, akkor jöttem rá, hogy közel sem olyan biztos az a 25. 25én viszont nagy mennyiségű tojásfehérjés folyást tapasztaltam, gondoltam akkor az jelenti az ovut, már én sem tudom. Várok november 9-ig, aztán ha késik(olvastam sok nőnek késik a tabi abbahagyása után szóval ígyis-úgyis csinálnék) tesztelek. Amúgy örülnék ha jönne a babó :)
2015. okt. 30. 17:54
 4/5 anonim válasza:
Mi lett veled kerdezo? :)
2015. nov. 9. 09:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött...:( de nem baj, van időnk bőven :) köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!