Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 14 évesen normális az hogy kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen normális az hogy kb 1hónapot késik a menstruációm? És már nem vagyok szűz. Letolásokból nem kérek. :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 14:35
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Mindenki tök más, pl fiatal koromban nekem sem volt rendszeres, sőt nekem kéthavonta jött meg majdnem mindig, és azt mondta a nődoki, hogy ez azért van mert még kicsit fejletlenek a szerveim, de nem kell aggódnom, mert mondjuk 30 éves koromra, mire gyereket akarok, lesz egy tökéletesen fejlett, fiatal méhem =D tehát egyáltalán nem biztos, hogy valami baj van. Lehet például stressztől, mint a vizsgadrukk, vagy valamilyen betegségtől, felfázás pl. Ha védekeztetek a barátoddal, akkor is lehetsz terhes, pl ha elszakadt a gumi. Szóval, szerintem ha még mindig fenn áll a probléma, menj el dokihoz nyugodtan. =)
2010. márc. 29. 09:20
 32/37 anonim válasza:
Amúgy akkora baromság amit egyesek képesek voltak ide írni... a hülye-gyerekek szerintem menjenek valami vicc, vagy csevegőoldalra szemétkedni, ez tiszta rosszindulat amit csináltok... gusztustalan... lehet, hogy valakit komolyan érdekel a dolog, és lehet hogy tényleg van problémája... attól mert valaki 14 évesen már nem szűz, még nem ribanc, és pláne nem kell egyből lehordani azzal, hogy tutira terhes... hiszen honnan a francból tudjátok ti? Tanácsot kell adni, véleményt is lehet írni, de nem ilyen aljas, gyerekes módon.
2010. márc. 29. 09:34
 33/37 Plaga ***** válasza:
Én a régimódi nevelés híve vagyok. Megtörtént, ez van. De azért lehetőleg ne adjátok alá a lovat, szinte már úgy néz ki a dolog, mintha dicsérnétek. Hagyjátok lógva. Mindenesetre én rögtön egy pofonnal indítanék, ha a kölyköm elba**ná az idejét ilyen fiatal korban. Nővéremnek is ilyenek az elképzelései, undorral mesélt a szomszéd kiscsajról (13-14 éves) akin a kérdezővel ellentétben végigment az utca. Végülis ha belegondolunk, nekünk ne fájjon, hogy mit csinál a lány. Majd rájön egyszer. A 18+ szerintem a legelfogadhatóbb a szüzesség elvesztésére, de lenyúznám azon fiúk arcbőrét akik siettetik a csajt, hogy száradna le a farkuk. :)
2010. márc. 29. 14:42
 34/37 anonim válasza:
75%
Kedves válaszolók! Úgylátom ti nemtudtok egy fikarcnyit sem az életről! Egy 14 éves tud a legtöbbet mondani a szerelemről. Ugyanis akkor kapja meg élete első igazi szerelmét akire mindigis emlékezni fog! Mint mongyák a szerelem vak ezért nem tudod irányítani sem. Attól, hogy ha valaki szerelemből lefekszik a másikkal 14 évesen, az még nem jelenti azt, hogy ku**a! Látom a ku**a fogalmát sem ismeritek eléggé! A k*rva-testét áruba bocsátó utcalány! vagyis pénzért kefél! Továbbá nem is a szülőkkel van baj! Ugyanis az aki ilyet próbál megbeszélni a szüleivel az már eleve egy debil. Az már áshatja a sírját! A kérdezőnek meg azt üzenem, hogy megnyugodhat, mert amíg 16 éves kort el nem éri addig ilyen szaggatott menstruációs időszakokon fog átesni! Hogy miért? Mert a szervezetnek is hozzá kell szoknia az új dolgokhoz! Na szevasztok tudatlan köcsö**gök!!!
2010. máj. 25. 12:03
 35/37 anonim ***** válasza:

:D :D :D

14 évesen lehet az ember szerelmes,de a szex az távol kell állnia a kapcsolatától,mert nem tudják hogy mennek ezek a procedurák.Egy ilyen dolog miatt adni kéne a gyereknek egy sallert.Érdekes,hogy én 14 évesen még permetezett almát loptam a szomszéd kertjéből,de ti du**tok mint a nyulak.

2015. júl. 1. 13:46
 36/37 anonim válasza:
Hat akkor neked se volt tobb eszed egy 10 evesnel egy 70 eves is lophat almat a szomszedbol szoval semmit nem jelent amit irtal.
2015. szept. 10. 16:08
 37/37 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem ilyen fiatalon nem foglalkoztam párkapcsolattal,nem is volt akkor még barátnőm.A mai generáció meg már valahogy tudja hogyan kell d*gni.Ezzel még foglalkozni se kéne nekik.
2015. szept. 11. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!