Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen normális az hogy kb 1hónapot késik a menstruációm? És már nem vagyok szűz. Letolásokból nem kérek. :D
Én csak azért nevetek mert nem is ismertek és így mondtok véleményt -.-":D
A k_rvák azok akik minden héten ,jobb esetbe minden hónapba másik pasival van ... nálam ez nem így van szval tök mindegy és ha szeretem az illetőt miért ne tehetném meg ??
Kedves válaszadók! Van egy 14 és egy 15 éves lányom, valamint egy 27 éves, aki már férjnél van és egy hat hónapos kisbabát nevelget. Szóval nem mondható, hogy tapasztalatlan vagyok a téren (mármint a lánygyermekek nevelése terén)
Ahelyett, hogy ribancozzátok ezt a szegény gyereket, képzeljétek el, milyen kapcsolata lehet a szüleivel, ha itt kérdez ilyeneket és nem az édesanyjától. Nem hiszem, hogy ebben ő a hibás.
Kedves kérdező! Én is azt javaslom, vegyél egy terhességi tesztet és ha kiderül, hogy terhes lettél, beszéld meg a barátoddal és álljatok a szüleid elé, próbáljatok közösen megegyezni abban, hogy mi legyen. Ha nem vagy terhes, örülj neki és gyorsan menj el egy nőgyógyászhoz, hogy segítsen jó fogamzásgátló módszert találni számodra, ha mindenáron szexelni akarsz ebben a korban.
A személyes véleményem pedig az, hogy 14 évesen az embernek még egészen más dolgokkal kellene foglalkoznia. Találj magadnak egy értelmes hobbit, amit szeretsz csinálni és inkább azzal kösd le magad, esetleg vond bele a barátodat is! Ne a szexuális együttlét legyen a legnagyobb örömötök, mert szerintem egy ilyen korú fiatal még éretlen erre. Ezt nem letolásként mondom, hanem a tapasztalat beszél belőlem. Az én kislányaim például még nem akarnak szexelni, hanem tánc órákra járnak és aktívan kutyáznak, kutyás sportokkal foglalkoznak. Ha pedig kényes kérdésük van, legelőször hozzám fordulnak. Lehet, hogy Te is tudnál anyukáddal beszélni. Bízz benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!