Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen normális az hogy kb 1hónapot késik a menstruációm? És már nem vagyok szűz. Letolásokból nem kérek. :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 14:35
1/37 anonim válasza:
Hát nem normális, de mindjárt jön valaki és megmondja a tutit....
3/37 anonim válasza:
100% h terhes vagy.
úristen..-.- ha 14 évesen értesz ahhoz h szexelj.. akkor tisztába kéne lenned evvel is-.-
L16.
4/37 anonim válasza:
jah mondtad. de én mondtam meg a frankót:D
14:42es vtam
5/37 anonim válasza:
gratulálok :D
majd irj h fiu vagy lány gyerek :D
9 honap mulva jó gyermeknevelést XD :D
6/37 anonim válasza:
Jaja...terhes vagy..Óvszer fogalmát amúgy ismered???
Kapsz letolást, de nem csak tőlünk hanem a szüleidtől...dádá
14:41 voltam
7/37 A kérdező kommentje:
Jujj képzeljétek ell használtunk óvszert...:D:D
2010. márc. 22. 15:04
8/37 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem is azt kérdeztem h terhes vagyok e ...szval erről ennyit:D
2010. márc. 22. 15:08
9/37 anonim válasza:
sztem biztonság kedvéért vegyél egy tesztet
szüleidnek szoltál? vagy ők nem tudják h már nem vagy szűz?
10/37 anonim válasza:
Az óvszeren lehetett lyuk, amit nem vettél észre, szóval attól még simán terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!