Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett lehet-e beszedni esemény utáni tablettát?
kérdezz rá a nődokidra,mert a 2-ő együtt lehet,hogy irtó sok és szerintem tök felesleges
amúgy minek gumi,ha tabizol?
ööööööööööööööööööööööö.....picit lefagytam.
Kezdjük az alapoknál! A madarakat és méhecskéket átugrom azét.
A fogamzásgátló tabletta lényege, hogy az egyébként megtermékenyítésre váró petesejt (tojás) nem érik be, így nincs minek megtermékenyülnie a hímivarsejttől (sperma v. gáci), amiből így együtt a "baba kezdemény" alakulNA ki miután ez a megtermékenyített petesejt beágyazódNA (befészkeli magát a méhfalba (pocak)). Ezzel megelőzi a terhesség kialakulását kb. 98% eséllyel.
Az esemény utáni tabletta ezzel szemben a beágyazódást előzi meg.
Logikus következtetés tehát, hogy egy nemlétező megtermékenyített petesejt beágyazódását nem kell megelőzni...így az esemény utáni tablettára nincsen semmi szükség.
Remélem érthető volt :)
Na, megtaláltam a gyógyszertájékoztatót is. Olvassátok el, hogy legalább nagyjából tudjátok, mit szed a csajod, és mire kell még odafigyelni.
Ne mondjátok, hogy nem voltam alapos :)
Szia.
Nincs szukseg esemenyutanira!
A gyogyszerrel azert mergezed magad, hogy ne legyen peteeresed, es ne lehess terhes... plussz ott az ovszer... bar most kiszakadt, ha normalisan szeded VED a gyogyszer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!