Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A ciklusom 6. napján a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ciklusom 6. napján a barátom pharmatex használata mellett bennem ment el. Kellene esemény utánin gondolkodnom?

Figyelt kérdés
Csak megszakítással együtt szoktunk pharmatexet használni. Plusz nemrég egy uh kimutatta, hogy enyhén hátrahajló méhem van, emiatt kicsit nehezebben eshetek teherbe. Nem tudom gondolkodjak-e az esemény utánin..

2013. júl. 8. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon esélytelen lenne a baba-dolog, és nem akarsz abortuszt, akkor inkább ez... Rendszeres a ciklusod? Mert ha nem, akkor jobban kell félni.
2013. júl. 8. 23:46
 2/4 anonim válasza:
54%

Majdnem mindenkinek enyhén hátrahajló méha van, de ez közel sem nehezíti annyira a teherbeesést, mint mindják. Nekem ennél sokkal bonyolultabb rendellenességem van és tök könnyen eteherbe estem.

A pharmatex nagyon megbízhatatlan. Ha nem aktuális a baba, akkor szerintem menjen egy esemény utáni mist kivételesen, és gondolkodjatok más védekezési módszeren.

2013. júl. 8. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
A pharmatex semmit sem er. Tehat en bevennek egy esemeny utanit es soha tobbet nem hasznalnam azt a sz-rt.
2013. júl. 9. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:

A pharmatex tényleg nem egy életbiztosítás.. Szerintem óriási meggondolatlanság olyat használni. Hiszen a fogamzásgátlóban pont az a lényeg hogy a hormonok hozzásegítenek ahhoz hogy ne legyél terhes.. Ebben pedig nincs hormon.

De ha már eltelt a 72 óra akkor esemény utánival nem sokra mész..

Tesztelj 2 hét múlva..

2013. júl. 9. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!