Esemény utáni mellett lehetek terhes?
Kb. 2 hete késik a mensim. Párommal óvszerrel védekeztünk de kiszakad, még aznap este kimentünk a kórházba, ahol az éjszakás doki felírta a gyógyszert és megnyugtatott minket, hogy nem lesz semmi probléma, csak váltsuk ki mihamarabb.
El is ment párom az ügyeletre kiváltotta, tehát kb. az 3 órával az aktus után már bevettem a gyógyszert. De még mindig késik, ma reggel (első vizeletből) teszteltem és nagyon halvány csík megjelent a tesztkazettán. Létezik, hogy esemény utáni mellett terhes lettem?
(amiatt aggódok különösen, mert a 16. napon történt ez, és ugye ott körül van a peteérés is, akkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek)
Mit tegyek, doki tud segíteni, vagy meg kell várnom, hogy megjöjjön vagy egyértelműen pozitív tesztet kapjak?
(A gyógyszert bevettem 2 órán belül, se nem hánytam, se nem ment a hasam, elvileg fel kellett hogy szívódjon)
Köszönöm az értelmes és segítő válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!