Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy léptetek túl azon a félelmen, hogy nem vagytok-e terhesek?
Figyelt kérdés
Barátommal most kezdtünk el nemi életet élni, de pl ma is itt aludna de kiszámoltam, hogy pont peteérésem van elvileg. Tudom hogy bármikor teherbe eshetek ezen kívül is csak ez is aggaszt. óvszer természetesen mindig van. a kapcsolatunk meg még nem annyira komoly hogy tabit szedjek.2015. szept. 27. 10:34
1/4 anonim válasza:
Én ha 2-3 napot késik akkor veszek egy tesztet, de mindig védekezünk és figyelünk, hogy ne legyen baj
2/4 Linó03 válasza:
Az óvszer elég. Az arra van, hogy elűzze ezt a félelmet a terhesség ellehetetlenítésével. Akkor van baj, ha netán kiszakad, de azt meg rögtön látja az ember, időben lehet cselekedni.
3/4 anonim válasza:
mi úgy szoktuk, hogy óvszer+megszakítás, vagyis soha nem élvez belém. igaz, hogy a megszakítás nem védekezés, azért van az óvszer, de amúgy is jobban szeretem, ha nem a hüvelyembe megy, mert nagyon izgat, ha valahova a testemre/számba.
volt már párszor para, akkor vettem tesztet és kész
4/4 anonim válasza:
Nekem neha bezsong a havim es van hogy heteket kesik
Nalam mindig van egy 72 oras veszhelyzet esetere. Ha parazok veszek egy tesztet es szepen megnyugszom :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!