Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon felelegesen aggódom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon felelegesen aggódom?

Figyelt kérdés
február 19-én szeretkeztem utoljára.(3 órás szex) párom nem évezett belém. a napokban meg kellett volna jönnie.igaz volt egy alapos megfázásom is közben(nátha), most meg vírusos mandulagyulladásom van. ma is csináltam tesztet ami negatív lett. szerintetekakkor most mi van?
2010. márc. 12. 14:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
14:24-es komment! én is így tudtam, de hát látod mások ebből is viccet csinálnak.:(
2010. márc. 12. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem érdemelsz cseppnyi együttérzést sem, amíg felelőtlenül dugsz. Szenvedj csak, hülyepiccs és keress mentségeket..
2010. márc. 12. 14:27
 13/19 A kérdező kommentje:
hát ennél nagyobb örömöd ne legyen az életben, ha mások kárnának tudsz csak örülni.!
2010. márc. 12. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
a választ 5hónap mulva megtudjuk:D
2010. márc. 12. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg és meg fog jönni, 35 napos általában a leghosszabb ciklus, betegség, stressz miatt késhet vagy ki is maradhat, 10 nappal az aktus után kell elvégezni általában a tesztet, ha így is negatív akkor nincs baj, de próbáljatok ki másfajta tesztet is, hogy biztosra menyetek
2010. márc. 12. 14:45
 16/19 A kérdező kommentje:
3 különböző félét próbáltam és mindegyik negatív lett. bár kettőnl úgy 1 óra múltával egy szemmel alig észrevehető csík is volt. de az ahogy megszáradt el is tűnt. a ma reggelinél már semmi ilyen nem volt.
2010. márc. 12. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Igaza van a 14:27-esnek.

Te bajod ha védekezés nélkül szexelsz.

Eső után köpenyeg.

2010. márc. 12. 17:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Látom itt mindenki csak dugni szokott:D Szeretkezni sosem. Hát csak sajnálni tudom azokat, akiket CSAK DUGNAK!:D:D
2010. márc. 12. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Tök mind1, nem arról van szó.

Akkor is te szívtad meg nagy "védekezés nélküli SZERETKEZÉST".

2010. márc. 13. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!