Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex+naptármódszer, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex+naptármódszer, de megszakítás nélkül mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
A nyaraláson sanszos, hogy eljegyzésre kerül sor, de ebben nem vagyok biztos. Akárhogy is, szeretném végre annyi év vigyázás után megajándékozni a páromat azzal, hogy bennem mehet el. Babát is akarunk majd, de még előtte kimennénk külföldre. Ebből a kombóból mennyire sanszos, hogy teherbeesek?

2015. szept. 1. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A természetes módszerek kombinálása (naptár, hőmérőzés, nyák figyelése) tökéletes használat mellett meglepően biztonságos. De nyilván ehhez egyrészt az kell, hogy valakinek tökéletesen szabályos ciklusa legyen, másrészt pedig hogy ismerje a saját testét és vegye a fáradtságot arra, hogy naponta vizsgálgassa magát.

Ha hőmérőzöl, és azon egyértelműen látszik, hogy megtörtént már az ovuláció, akkor a ciklus második felében nem igazán eshetsz teherbe. Jó, persze, semmi sem 100%, főleg nem a biológiában, de ennyi erővel semmi sem az.

Ha tényleg nem lenne akkora probléma a baba, azaz nem szaladnál rögtön abortuszra, akkor szerintem bevállalható.

Az más kérdés, hogy egy alkalomnak szerintem semmi értelme nincs. Ha tetszik neki (és miért ne tetszene?), utána szerintem még kellemetlenebb lesz, ha nem csinálhatja úgy.

Arról nem is beszélve, hogy ha sosem próbáltok a Pharmatexet, szerintem elég kockázatos pont egy ilyen "ajándékeseményen" elkezdeni, ugyanis van, akit irritál. Pl. engem...annyira csípett, hogy muszáj volt abbahagyni az aktust és ki kellett mosnom, de még órákig sajgott az alfelem utána.

2015. szept. 1. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Barátnőm latexallergiás és tabit sem szedhet így mi is naptármódszert alkalmazunk pharmatex-el kombinálva már évek óta, eddig bevált.
2015. szept. 2. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:
van már latexmentes ovszer
2015. szept. 3. 13:55
 14/14 A kérdező kommentje:
nem a latexszal van gondunk nekünk sem, hanem illúzióromboló :(
2015. szept. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!