Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer (Durex) és megszakítás elég biztonságos?

A legbiztonságosabb az, ha egyáltalán nem is csináljátok.
Ám igen, elég biztonságos.

Én biztosan szakítanék egy ilyen lánnyal mint te. Mi az, hogy tabletta mellett óvszer?
A srácnak duplán szar a szex óvszerrel és megszakítással, a fogamzásgátló cégek meg röhögnek egy újabb paranoiás tini zsebéből húzhatják ki a havi 10.000-et.

Szia!
Az a helyzet, hogy már túlzottan is aggódtok, amennyiben helyesen értelmezem a kérdésedet és minden aktusnál a kettő módszert EGYÜTTESEN alkalmazzátok.
Ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik. Az óvszer önmagában is rendkívül hatékony. Ha esetleg szakad is, a teherbeesés akkor sem garantált.
Függ attól, a ciklusodban épp hol tartasz, milyen az életviteletek, egészséges táplálkozás, mozgás, párod ülőmunkát végez-e, gyakorlatilag rendkívül sokáig sorolhatnám, rengeteg tényező befolyásolja.
A tabletta sem garancia, de drasztikus mértékben redukálja az esélyét, elenyésző, nullához közeli.
Amúgy nyugodtan keressed fel a nőgyógyászodat, kérdezz tőle bátran egyéb, bizonyítottan hatékony fogamzásgátlási metódusokról.
Kedves utolsó válaszoló!
Ha szedek fogamzásgátlót már nem lesz megszakítás,de így én is biztonságban érzem magam,ÉS Ő IS,mert nem akarunk következményeket.Azt mondta neki teljesen megfelel,a számba szokott elmenni,neki az is eléggé tetszik.Egyébként mikor előszor fekudtunk le,utána féltem és stresszeltem mivel késett a menzeszem,de megjött végül,de mondta hogy ezt ő se akarja megint átelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!