Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer + megszakítás. Elég biztonságos?
A barátommal már régóta együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és szeretnénk végre egymáséi lenni. Fogamzásgátló tabletták mellékhatásai miatt tabit nem akarok szedni, és az lenne a kérdés, hogy óvszer megfelelő használata és megszakítás mellett ugye nincs esély a teherbe esésre? Tapasztalatok?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Még így is veszélyes. Celofánnal tekerjétek be egymást és spermaölővel be kell permetezni mindent.
Nem árt mikroszkóppal szétnézni, és lelőni géppisztollyal a kóbor spermákat.
1. válaszoló: hahaha.. jót nevettem :D
2.,3. válaszoló: köszönöm a válaszokat, tudom, hogy az óvszer a biztonságért felel, csak az ember mindenhol olvassa, hogy ennyi százalék esik teherbe, de végül is a tablettás megoldás sem nyújt száz százalékot, ráadásul a hormonháztartást is felborítja.
#Negyedik vagyok :D
Szerencsés az biztos :D
Életem legdurvább 5 perce az volt amikor volt barátnőm fb képe egy újszülöttel készült (közel 1 évig nem is hallottam felőle/ nem is figyeltem a fb-t) :DDDDDDDDDDd
óvszerrel nem lesz baj :)
nem kell megszakítani nyugodtan menjen beléd nagyon jó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!