Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A phamratex használata megszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A phamratex használata megszakítással és a naptármódszerrel kombinálva mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

Eddig gyógyszert szedtem de mindenféle nőgyógyászati problémát okozott és leálltam vele. Az óvszert viszont nagyon nem bírja a barátom. Akármennyire is próbálok segíteni neki benne meg hozzá szoktatni, szerintem már pszichésen is leblokkolódik miatta. Azt mondja hogy nem nagyon érez benne és ettől hajlamos lekókadni.

De persze megérti hogy ezt kell használnunk. Viszont arra gondoltam, hogy néha hogy örömet szerezzek neki használnék ilyen pharmatexet. Úgy gondoltam, hogy a megszakítással együtt csinálnánk, de úgy, hogy nem az utolsó pillanatban kapja ki hanem jóval előtte, inkább majd befejezem neki szájjal. És még hozzá jönne, hogy mindezt csak abban az 1-2 hétben alkalmaznánk amikor a ciklusom szerint is kicsi az esély a teherbeesésre.

Vélemények, tapasztalatok?

(ja és nálunk olyan nem fordul elő hogy úgy tervezzük hogy kiveszi időben de mégsem sikerül)

21L

2012. jún. 3. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Így EGYÜTT alkalmazva őket oké. De külön-külön egyik sem.

Viszont ehhez azért tényleg ismerned kell a ciklusod működését, mert sajnos sok nő nagyon durva tévhitekben él...

2012. jún. 3. 20:13
 2/10 Évike147 ***** válasza:
81%
Nem tudom milyenfajta nőgyógyászati problémád volt a tablettától, de tapasztalatból mondom, hogy a hüvelykúp, krém és tabletta is vált ki komoly bajokat!! Persze ez is emberfüggő, de nálunk először a páromnál jelentkeztek kicsi kiütések, de nem tartottuk nagy ügynek, mert nem volt érzékeny, nem fájt neki, aztán gyorsan el is tűntek.. Tényleg majdnem féléves használat után (mindkét márkát kipróbáltuk, mert kisebb probléma mindegyikkel volt: viszketés, égés de csak kicsit) folyamatos felfázásos tünetem volt, vizelettartási gondok, és amikor végleg abbahagytuk és elmentem dokihoz, már véres vizelet is volt.. iszonyatosan megroncsolódtak a szövetek, amit nem éreztem fizikai fájdalomban! Én semmiről nem akarlak lebeszélni, de azóta ha ilyen téma van mindenkinek leírom, hogy ezekkel a hüvelyi fogamzásgátlókkal nagyon kell vigyázni és a saját káromon tanulva nagyon ellenzem!! Kialakult egy cisztám is, ami a doki és a vizsgálatok szerint ezek miatt lett, mivel a ph-t is átalakítja az összetevője, és nem úgy nedvesedtem ahogy a szervezetem a 'vágyra' tette volna, hanem ezekben a készítményekben lévő dolgok befolyására, és a nedvesedésért felelős mirigyek begyulladtak.. most pedig várom, hogy kitisztuljon belőlem és felszívódjon!! Szóval én megértem, hogy nehéz helyzetben vagy, mert szeretnél a párodnak örömet okozni, megfelelni illetve boldog lenni, de tényleg nagyon vigyázz ezekkel a készítményekkel és a legelső tünetre hagyjátok a használatát!! Remélem találtok valami megfelelő megoldást!! De egy nőgyógyásszal beszélj mindenképpen erről!
2012. jún. 4. 15:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Nekem folyamatosan visszatérő hüvelygombám volt a gyógyszertől ami a végén mér hüvelygyulladást okozott. Még csak most vagyok gyógyulóban tehát ezt csak 2-3 hónap után terveztem, addig semmivel nem akarom még egyszer megzavarni a hüvelyflórámat. Köszönöm hogy elmondtad a tapasztalataidat, még nem hallottam ilyenről (csak a sok teherbeeséstől ezzel kapcsolatban) de akkor majd figyelünk.

De amúgy úgy terveztem hogy 1 hónapban max 3x-4x használnánk ilyet és utána ha már meg is mosakodhatok vele, akkor mindig használnék egy tejsavas hüvelyflóra visszaállító kúpot.

2012. jún. 4. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Aktus után leghamarabb 2 órával lehet mosakodni! Nekem égető érzést, viszketést és húgyhólyaggyulladást okozott a készítmény (szörnyű fájdalom, véres vizelet), úgyhogy én se ajánlom... 2-szer használtam, egy életre elég volt! 24N
2012. jún. 5. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
kb. 1 év alkalmazzuk, és nem vagyok terhes :)
2012. jún. 5. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
ja, és sajnos ismerős a dolog nekünk is, óvszert ő nem birja, a tablettát meg én :S de mondom, totál bevált :D csak ne a tabit vedd, hanem a kúpot :)
2012. jún. 5. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
15 évet védekeztünk sikeresen ciklus-óvszer megszakított kömbinációval, igaz 31 éves korom után, a gyerekeink megszületését követően, tehát már egymás minden rezdülését ismertük, és ha besikerült volna egy baba akkor felneveltük volna. Tehát igazából semmit sem kockáztattunk . A Te korodban a kis bibi is nagy lehet, szóval egy ősi módszer jutott eszembe: pesszárium. Lehet bele spermicidet is tenni, de a biztonságosabb időben sztem magában is jó, főleg ha profik vagytok ciklusszámolásban. Sajnos a fiatal ismerőseim sincsenek oda a pharmatexért. irritáció, gyulladások mint az előzőeknél.
2012. jún. 6. 07:40
 8/10 anonim ***** válasza:
mindegy, ki kell próbálni...... a levegőbe beszélni irritációról nem megoldás..
2012. jún. 6. 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:

A többiek leírták már a lényeget, de egy dolog kimaradt:

Ha phamratexet használtok nem biztos, hogy utána a szádba kéne venni a péniszét. Ki tudja mit tesz a száddal, meg biztos szörnyű íze is van.

21/L

2012. jún. 6. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
ja, nem.. azt semmiképpen, elég rossz ize lehet.. de ha lezuhanyozik, akkor már lehet. viszont neked utána nem nagyon szabad zuhanyoznod 2 órát.. azt hiszem.. bár nem értem a lényegét, mert kimosni magadbol ugyse birsz semmit :DDD
2012. jún. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!