Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A phamratex használata megszakítással és a naptármódszerrel kombinálva mennyire biztonságos?
Eddig gyógyszert szedtem de mindenféle nőgyógyászati problémát okozott és leálltam vele. Az óvszert viszont nagyon nem bírja a barátom. Akármennyire is próbálok segíteni neki benne meg hozzá szoktatni, szerintem már pszichésen is leblokkolódik miatta. Azt mondja hogy nem nagyon érez benne és ettől hajlamos lekókadni.
De persze megérti hogy ezt kell használnunk. Viszont arra gondoltam, hogy néha hogy örömet szerezzek neki használnék ilyen pharmatexet. Úgy gondoltam, hogy a megszakítással együtt csinálnánk, de úgy, hogy nem az utolsó pillanatban kapja ki hanem jóval előtte, inkább majd befejezem neki szájjal. És még hozzá jönne, hogy mindezt csak abban az 1-2 hétben alkalmaznánk amikor a ciklusom szerint is kicsi az esély a teherbeesésre.
Vélemények, tapasztalatok?
(ja és nálunk olyan nem fordul elő hogy úgy tervezzük hogy kiveszi időben de mégsem sikerül)
21L
Így EGYÜTT alkalmazva őket oké. De külön-külön egyik sem.
Viszont ehhez azért tényleg ismerned kell a ciklusod működését, mert sajnos sok nő nagyon durva tévhitekben él...
Nekem folyamatosan visszatérő hüvelygombám volt a gyógyszertől ami a végén mér hüvelygyulladást okozott. Még csak most vagyok gyógyulóban tehát ezt csak 2-3 hónap után terveztem, addig semmivel nem akarom még egyszer megzavarni a hüvelyflórámat. Köszönöm hogy elmondtad a tapasztalataidat, még nem hallottam ilyenről (csak a sok teherbeeséstől ezzel kapcsolatban) de akkor majd figyelünk.
De amúgy úgy terveztem hogy 1 hónapban max 3x-4x használnánk ilyet és utána ha már meg is mosakodhatok vele, akkor mindig használnék egy tejsavas hüvelyflóra visszaállító kúpot.
A többiek leírták már a lényeget, de egy dolog kimaradt:
Ha phamratexet használtok nem biztos, hogy utána a szádba kéne venni a péniszét. Ki tudja mit tesz a száddal, meg biztos szörnyű íze is van.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!