Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalom utáni bogyó, mikortól, vagy mi van?
A helyzet a következő: barátnőmmel együtt voltunk és megtörtént a baleset, amitől mindketten féltünk, az aktus után a szokásos ellenőrzés után észrevettem, hogy kilyukadt az óvszer.
Előtte pár nappal múlt el a menzesze barátnőmnek, de másnap azért elmentünk az SZTK-ba, megvettük a bogyót, bevette és pár napra rá ahogy kell, megjött neki.
Kérdésem a következő. A következő menzesznek mikor kell érkeznie, az eredetihez számítva 28 nap, vagy pedig a "pirulás"-hoz képest 28 nap?
Azért kérdem, mert gondolkodik rajta barátnőm, hogy visszamegy az orvoshoz megint és ezzel nem vagyunk tisztában, nem akarunk félne ha nincs okunk rá-alapon.
Választ előre is KÖSZÖNÖM! :)
Egyébként ő és én is 19 évesek vagyunk, ha ez befolyásol valamit
Lehet meg sem jön. A pirula egy jó lórugásnyi hormon. Ha pár hónapig kiszámíthatatlan az sem gáz. Inkább majd egy teszttel ellenőrizzen.
Én pl esemény utánitól nem véreztem megint. De kimaradt a kövi havim. Barátnőmnek csak csúszott tőle.
Akkor ezt lehet úgy venni, hogy mindenki máshogyan reagál rá?
És akkor mondhatom barátnőmnek azt, hogy nyugodjon meg, nincs mitől idegeskednie, ha most nem jön meg neki a pirula után 2 héttel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!