Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is lehet fogamzásgátlót szedni?
Szóval, kb fél éve szedek fogamzásgátlót, eddig Elizette-t kaptam, de most későn mentem receptért, mert ma már el kell kezdenem, viszont a gyógyszertárban az nem volt csak Jangee. Mindkettő amúgy 3/0,02 mg
A patikus azt mondta, odaadja ezt, mert a hatóanyag ugyanaz, amióta ő ott dolgozik, ugyanazt a hatóanyag kombót adják, csak vagy hatféle néven.
Nem lesz akkor baj, ha ezt úgy szedem, mint az Elizette-t? Szóval, hogy hagytam 7 napos szünetet, és a nyolcadik napon már a jangee-t veszem be
A gyógyszerész nem adhat oda csak úgy akármit, de helyettesíthet, ha a recepten nincs külön tiltva.
Tehát, ha azt mondta, hogy ugyanaz a hatóanyag, akkor úgy is van, szedd be nyugodtan.
Tényleg, azonos hatóanyagú szert több cég több néven gyárt
Pl Yadine - Volina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!