Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen magas koleszterinszint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen magas koleszterinszint az, amivel nem ajánlott fogamzásgátlót szedni?

Figyelt kérdés

Az enyém 6.4-6.5 és a 20as éveim elején járok. A doki szerint ez ebben a korban nagyon magas. A kérdésem azokhoz szól, akiknek van tapasztalata ebben (szoktak ide hozzáértők is írni, ahogy olvastam!)

Köszönöm!!

2015. júl. 1. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

semmi köze hozzá, szedheted a fogamzásgátlót.

Az alvadási faktor elégtelenségnél, vagy ha volt már trombózisod, és magas májfunkciós értékeknél nem szabad.

2015. júl. 2. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Pont hogy van köze, mert a magas koleszteri trombózisra, stroke-ra hajlamosító tényező, a tájékoztató is óvatosságra int emelkedett vérzsír érték esetén.

Kérdező, nekem 5,8-6,2 között szokott lenni úgy, hogy a fogamzásgátlót rég szedem, de az is emeli a koleszterin szintet. Egy orvos sem mondta, hogy nem szedhetem, igaz idősebb vagyok nálad

Egyél sok zöldséget, esetleg omega3 kapszulát, az is csökkenti a koleszterin szintet.

BMI-d mennyi?

Nincs túlsúlyod véletlen?

Ha igen, pici fogyás is meglátszik az értéken.

De létezik genetikailag öröklött magas koleszterin szint, az ellen nem nagyon lehet tenni

2015. júl. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!