Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló tablettát szedtek és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak kíváncsiságból kérdezem, én is szedek fog. tabit, de múltkor kerekedett a szemem, mikor a gyógyszerész közölte hogy 7 ezer lesz... :( régebben ennek a fele volt...

(amúgy 3*21-es). Próbáltam rákeresni neten, de nem találtam ilyen jellegű infót... :( Amúgy, a gyógyszerárak patikánként eltérhetnek?

2010. márc. 5. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
nézd meg a pirulapatika.hu oldalt.sok gyógyszer fennt van,ár,és betegtájékoztató is.
2010. márc. 5. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, a tabik szabadárasak, akár 1000-1500 forint különbség is lehet patikánként. És inkább azt szedd amit a doki mondd, ne sajnáld a pénzt, ő tudja, mi a legjobb neked:S
2010. márc. 5. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
ciánt, olcsó
2010. márc. 5. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
én most fogom kezdeni a novinette-et ez az egyik legújabb gyógyszer, szóval minimális a hormontartalma, ráadásul nagyon olcsó 3ezer valamennyi 3 hónapra
2010. márc. 5. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó: a novynette nem a legújabbak közé tartozik és 3 hónapra 6500 körül van az ára.

Én Belara-t szedek több, mint egy éve, 6ezer Ft-ért szoktam venni.

2010. márc. 5. 22:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi 19:42! Tök jó oldal! :) (Kár hogy nem lehet minden patikát ilyen részletes nyilvántartásra kötelezni!)

Megnéztem, szóval egy kutyafene... úgy látom mindenhol elszabadultak az árak :(

19.51

"És inkább azt szedd amit a doki mondd, ne sajnáld a pénzt, ő tudja, mi a legjobb neked:S"

Egy szóval sem említettem hogy váltani akarok, nem tudom ez honnan jött... ahogy írtam az elején csak puszta kíváncsiság vezérelt...

2010. márc. 6. 07:29
 7/10 A kérdező kommentje:

19.53

"ciánt, olcsó"

Na húzz el Te rohadt köcsö_g a fenébe! Még véletlenül se gondolsz azokra a tinikre akik esetleg itt informálódnak???!!! Gondolkozzál már! Vagy észt nem osztottak az iskolában? Mekkora hülye gyerek vagy!

2010. márc. 6. 07:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves 21.34, 22.13!

Köszönöm a válaszotokat!

Amúgy én is Novínette-t szedek már 8 éve, úgyhogy szerintem sem újszerű... Sajnos néhány évvel ezelőtt volt csak 3 ezer! Azt hogy minimális a hormontartalma, hát ezt sem merném kijelenteni, vannak már alacsonyabb hormontartalmúak is, meg persze mihez képest? a régi (igen) magas tartalommal szemben... (csak gondoltam megerősítem 22.13-t, nehogy meglepődj a patikában.. )

2010. márc. 6. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Jólvan sótlan fapunci.

Még viccelődni sem lehet? Informálódjál a kedves nőgyógyászodtól, mert ő tudja mi a jó neked, nem úgy mint az internet másik felén lévő nagyon tapasztalt "tinik".

A cián pedig az egyetlen 100%-os biztonságot nyújtó fogamzásgátló.

2010. márc. 6. 12:08
 10/10 A kérdező kommentje:

"Még viccelődni sem lehet? "

Lehet viccelődni, de akkor tedd idézőjelbe, vagy rakj utána egy rakat ilyet: :))))))) vagy írd oda, hogy csak vicceltél...

"Informálódjál a kedves nőgyógyászodtól,"

Sajnos ők meg nem tudják megmondani, vagy azért mert nincs rá "idő" vagy azért mert az alkalmazott szoftverükbe nincs ilyen funkció (vagy mert nem érdekük, a különböző érdekeltségi szerződések miatt) ... a gyógyszertárba meg nem akartam ezzel a kérdéssel feltartani a sort...

"mert ő tudja mi a jó neked"

igen, ez igaz, - nem is akarok váltani még - de talán úgy könnyebb lenyelnem a "békát" és nem őrlődök annyit, ha látom, hogy nem csak ennek az egy tabinak ment fel ennyire az ára...

"A cián pedig az egyetlen 100%-os biztonságot nyújtó fogamzásgátló."

Ezzel meg megint az a bajom, hogy valaki "tudatlan" ezt olvassa, ő komolyan is veszi...a cián méreg, és nem fog.tabi, de ha a viccként nézzük, akkor "amúgy nem csak fogamzásgátló hanem fájdalomcsillapító is..." (csak vicceltem)

2010. márc. 6. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!