Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélyem a terhességr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélyem a terhességre? 72 órás tabi, de elég bonyolult a helyzetem.

Figyelt kérdés

Még január végén(31.) baleset történt. A védekező mechanizmusunk felmondta a szolgálatot. ( Kiszakadt a gumi.) Másnap orvoshoz mentem, 72 órás, megtette a hatását, 4 napra rá megjött. Tartott 5 napig. Utána semmi. 2 héttel a vérzést követően megint megjött, ismét 5 napig tartott, bár kb. akkor kellett megjönnie. ( Elég zavaros ciklusom van, valószínűleg PCO-s vagyok, nővérem is ugyan ilyen bajoktól szenved, és mivel apai ágon öröklődik, könnyen lehet, hogy én is az vagyok.) Néha rendes vérzésem van, néha pedig csak napokig tartó barna folyás. A menstruáció első napját követően a 7 napon együtt voltunk ismét, és a gumival ugyan így jártunk, bár nem élvezett el bennem, mert időben észre vettük, de előanyagok is kerülhettek be. Most csak találgathatom, hogy mennyi az esélyem a terhességre. (Idegességemben eszem a kefét elég rendesen.)

Szerintetek ? Most a 10. napon vagyok, de már annyira bemeséltem magamnak néhány dolgot, hogy egész nap hányingerem volt. Főleg, hogy tetőzik az is, hogy a faluba van egy 15 éves csaj, és 6 hónapos terhes... Majdnem minden nap látom..:S

2010. márc. 2. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodj meg.

Menj el orvoshoz.

De amúgy milyen gumit vesztek ti?

Vagy pont beleestek abba a kevés %-ba akiknél kiszakad?

2010. márc. 2. 20:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentált, kezdek megnyugodni. :) Anyukám szerint is kevés az esélye a terhességnek, de jövőhéten mindenképp veszek tesztet. Bár mindegy mi lesz az eredménye, akkor is megyek orvoshoz, kezeltetnem kell ezt a menstruációs zavart, illetve tablettát felíratni.
2010. márc. 2. 20:17
 3/9 anonim válasza:
Elég kevés az esélye:) Persze, lehet. Jövőhéten veszel tesztet, addig sajnos idegeskedsz, és meglátod mit mutat. Aztán pedig menj nőgyógyászhoz és írass fel tabit:) Persze ha negatív:D
2010. márc. 2. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Kezdek lenyugodni. Vagyis igyekszem. Valószínűleg pszichés alapon van hányigerem. :D Vagy csak a tegnapi ebéd nem tett jót a gyomromnak. Igen.. Jövőhét. Addig is minden nap ima, és nagy adag reménykedés, hogy ne legyen gáz. :)

Köszönöm a válaszodat. :)

2010. márc. 2. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni,csak ne meséld be magadnak a terhességet!

A gumi mellé ajánlom a Pharmatex hüvelytablettát is.Valamennyi védelmet az is nyújt,a 2 kombinálva kicsit megnyugtatóbb lehet.

2010. márc. 3. 10:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma már egészen nyugodt voltam, nem fájt a gyomrom. :) Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Jövőhéten doki! :) Ja, amúgy azt hozzá tenném, hogy valószínűleg most lehet peteérésem, mivel fájogat lenn a hasam. Szokása néha, hogy ha tüszőrepedés van, akkor gyengén sajog. :)
2010. márc. 3. 18:02
 7/9 anonim válasza:
Na mi lett?:)
2010. márc. 7. 20:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, ugyanis még nem sikerült tesztet vennem, annyira el vagyok havazva.De ma szóltam anyukámnak, hogy a héten ugorjon be a patikába. Azt mondta megteszi. Ha megvan az eredmény, akkor írok. :)
2010. márc. 9. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Na! Nagy sóhaj! :) :D Megcsináltam a tesztet, negatív lett. Bár 5 napja késik... Valószínűleg a 72 órás... :S Meg amúgy se volt rendszeres...
2010. márc. 23. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!