Mennyire lehet káros egy orás altatás egy terhességre?
Figyelt kérdés
valoszinüleg nem vagyok terhes, de szeretnék, ugy hogy éppen lehetek is, és lesz egy altatásos fogászati beavatkozásom. kérdezném hogy ha nem tudom hogy terhes vagyok és elaltatnak az mennyire káros vagy ilyenkoraiban még nem a babára?2009. márc. 31. 16:19
1/3 anonim válasza:
Ezt a fogorvostól,de még jobb,ha egy nőgyógyásztól kérdezed meg.Fájdalomcsillapító van olyan,ami kismamáknak való,de az altatásról nem tudok semmit.
2/3 anonim válasza:
Nekem vakbél műtétem volt terhesen - igaz, én már a 6. hónapban jártam. Amint felébredtem, már a babám is rúgdosott, minden rendben ment.
Egyébként a fogorvossal nyugodtan közöld, hogy esetleg terhes vagy, tudni fogja, mi a teeendő!
3/3 A kérdező kommentje:
sziasztok köszönöm, meg fogom kérdezni... nagyon szeretnék már babát 28. honapja de nem jön össze ezért gondolta hogy góc a rossz fogam, de ha esetleg mégis terhes vagyok.. hát ártani sem akarok. 13-ra várom, tehát még be se ágyazodhatott.. max csinálok elötte egy tesztet.
2009. márc. 31. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!