Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció előrehozása vagy eltotlása?
Kakukk fű tea!
Idd azt eltolja a ciklust! :))
16L :).
én azt hallottam, hogy ha eltolni szeretnéd pár nappal (tényleg max csak 2-3 nappal) akkor citromlét igyál valamilyen formában.
nekem 23-27-ig terjedően szokott elkezdődni a menzeszem, mikor hogy. kétszer voltam olyan esetben, hogy 25-26-a volt és már nagyon szerettem volna túlesni rajta, mert én is nyaralás és egyéb okok miatt le akartam tudni.
fájogatott a hasam, de egyszerűen nem akart megjönni, szóval én is utánanéztem.
a ha iszol egy kis vörösbort, az állítólag serkenti a vérkeringést (ezt nem próbáltam). van egy úgynevezett aviva torna, az is előrehozhatja.
nekem kettőből kétszer bevált az, hogy este pici haspréseket csináltam meg olyan gyakorlatokat amik az alhasra mennek + fürdéskor meleg vizet engedtem az alhasamra egy jópár percig (nem forrót, ami még éppen jólesett).
mindkét alkalommal másnap reggelre megjött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!