Menstruáció eltolása/előrehozása? Segítség!
vicces voltál 1es..ja, nem.
Nem szedek fogamzásgátló tablettát.
Bár a kérdezőnek már nem aktuális, de azért én leírnám a tapasztalataimat. Többször teszteltem magamon, hogy igenis el lehet tolni, illetve előre lehet hozni a menstruáció időpontját... Ha a hónapban sok citromos vizet iszol (naponta és valódi citrmból facsarva, ill. minimum 50%-os cirtomléből), akkor a menstruációd elcsúszhat kb. 2 nappal (ha eleget alszol mellé). Előre hozása pedig úgy lehetséges, ha egész hónapban kb. 2 órával kevesebbet alszol és legalább 2 naponta megiszol 1-2 dl vörös bort. A kevesebb alvás tutira befolyással van rá, ezt már nem egyszer tapasztaltam (olyankor hamarabb jön meg). Az összefüggés SZERINTEM a következő: Ha kiszámolod, hogy naponta 2 órával alszol kevesebbet, az egy hónapra +2,5 NAPOT jelent, tehát abban a hónapban a MEGSZOKOTTÓL két és fél nappal többet töltöttél ébren. Állítólag az ember szervezete alvás közben minden "teendőjét" ugyanolyan tempóban végzi, na én ebben nem hiszek, legalábbis, ha a menstruációs ciklust nézzük. Nálam most is bejött, egész hónapban kb 2 órával aludtam kevesebbet, mint szoktam (amit ugye már kiszámoltunk, hogy +2,5 nappal több ébren eltöltött idő) és 2 nappal hamarabb meg is jött...
L/30
Én meg ealsó hangon alszom napi 6-7 órát és mégsem tólodik ilyen hülyeség miatt.
Kedves 30/L, 30 éves NŐKÉNT (és nem lányként) talán nem kéne ilyeneket bebeszélni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!