Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció eltolása, előrehozása. Tudnátok ajánlani valamit?
Az utolsó két menstruációm 1014.05.08-án és (rá 27 napra) 2014.06.05-én jött meg. Általában mindig 27-28 nap van a kettő között.
A barátomnak 07.07-én lesz a születésnapja és egy 2 napos (7-8.) kiruccanást terveztem neki meglepetésnek. Érthető okokból nem akarom, hogy akkor meglegyen, de lehet, hogy nem múlik el addigra. 2-án kéne megjönnie és nekem 5-7 napig szokott tartani.
Nem szedek fogamzásgátló tablettát. Van valamilyen módszer aminek a segítségével előrébb tudnám hozni 2-3 nappal, vagy késleltetni mondjuk egy héttel?
Én egy hónapban sokat fogytam, idegeskedtem, hogy jöjjön meg (terhes nem lehettem, pasim nem volt), és savanyúsághiányomban rákattantam egy rágótablettára, c vitaminos, jó savanyú, napi több adag, de már hetekkel várható mensi előtt, meg se jött.
De nem ettől, progeszteronhiány miatt, meg nem állt heylre peteérésem sem. Nagyon vékony volt a nyálkahártyám.
De írnak fel rá ilyen prog. készítményt, hogy meghozza. De utána lehet, hogy okoz vérzészavart, és lesz pecsételő, ebben nem vagyok jártas, de elileg megoldható a dolog.
mik azok az érthető okok? számomra érthetetlen ://
ha fürdeni mentek, akkor ott a "dugó", szexelni is még jobb akkor... nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!