Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció eltolása, előrehoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció eltolása, előrehozása. Tudnátok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

Az utolsó két menstruációm 1014.05.08-án és (rá 27 napra) 2014.06.05-én jött meg. Általában mindig 27-28 nap van a kettő között.

A barátomnak 07.07-én lesz a születésnapja és egy 2 napos (7-8.) kiruccanást terveztem neki meglepetésnek. Érthető okokból nem akarom, hogy akkor meglegyen, de lehet, hogy nem múlik el addigra. 2-án kéne megjönnie és nekem 5-7 napig szokott tartani.

Nem szedek fogamzásgátló tablettát. Van valamilyen módszer aminek a segítségével előrébb tudnám hozni 2-3 nappal, vagy késleltetni mondjuk egy héttel?

2014. jún. 19. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Dugjatok barna folyásban!
2014. jún. 19. 20:40
 2/9 anonim válasza:
100%
az több mint ezer év külömbség omg... jó,viccet félretéve talán citromlével késleltetni lehet. De ne számíts sok jóra tudod, természet rendje blablaa
2014. jún. 19. 20:43
 3/9 anonim válasza:
100%
Van pár ismerősöm aki arra esküszik ha kemény sportot űz előtte pl.gyors futás akkor gyakorlatilag előre hozható 1-2 nappal. De ez embertől is függ. Pl. nekem beszokott jönni. :) 17/L.
2014. jún. 19. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Én egy hónapban sokat fogytam, idegeskedtem, hogy jöjjön meg (terhes nem lehettem, pasim nem volt), és savanyúsághiányomban rákattantam egy rágótablettára, c vitaminos, jó savanyú, napi több adag, de már hetekkel várható mensi előtt, meg se jött.

De nem ettől, progeszteronhiány miatt, meg nem állt heylre peteérésem sem. Nagyon vékony volt a nyálkahártyám.

De írnak fel rá ilyen prog. készítményt, hogy meghozza. De utána lehet, hogy okoz vérzészavart, és lesz pecsételő, ebben nem vagyok jártas, de elileg megoldható a dolog.

2014. jún. 19. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:

mik azok az érthető okok? számomra érthetetlen ://

ha fürdeni mentek, akkor ott a "dugó", szexelni is még jobb akkor... nem??

2014. jún. 19. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Előtte való napokban nekem, ha meleg éri, akkor előbb megjön (pl zuhanyzásnál). Meg még volt egy-két módszer, amit tiniként eljátszottam random párszor (nyaralásokkor stb) viszont sokáig kiszámíthatatlan lett a ciklusom... :(
2014. jún. 21. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
max elörehozni : sok szanua/ cickafart teafüböl fözetbe belefeküdni
2014. jún. 21. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Szoft tampont próbáltátok már?
2014. jún. 28. 11:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem. Nem is szeretnék. :/
2014. jún. 28. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!