Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció előrehozása így lehetséges?
Vagy gondolkoztál,hogyha elfogy a gyógyszered akkor nem hagyod meg a 7 nap szünetet hanem egyből elkezded a másik levelet szedni és akkor igaz kimarad 1 menstruációd de a következő akkor 7 nappal korábban fog megjönni!
Remélem érted mire gondolok!
Valaki fel volt háborodva hogy nem lehet tolni. DE lehet, egy doki is bármikor megmondja. Persze nem havonta, de ha egyszer eltolod nem lesz semmi bajod. Egyébként legközelebb kezd el a 7 napos szünetet és annyival előbb kezd el szedni újra a tabit ahány nappal előrébb akarod hozni. Tehát ha két nappal szeretnéd előrébb hozni akkor a 7 napból csak 5 napos szünetet tartasz. Ez is egy módja..
Én mondjuk nem tolnám el, pedig nekem is szombatra jön meg, de hát istenem mindig lesz olyan hogy épp nem jó, akármelyik napra is állítod be. Ha valaki nem akar menstruálni ma már injekcióval is lehet védekezni attól meg egyáltalán nem jön meg.
"Amennyiben előrébb akarja hozni a menstruáció eljövetelét, akkor egyszerűen előbb kell abbahagyni a gyógyszer szedését annyi nappal, ahánnyal előrébb akarjuk hozni a menzeszt (itt is maximum 4-5 nappal lehet eltolni a ciklust), majd a 7 nap szünet után a 8-ik napon a következő levelet kezdjük el szedni. Ilyenkor azonban nem kell megőrizni a félbehagyott levelet, hanem egyszerűen ki kell dobni. Így aztán meg lehet oldani például, hogy ezentúl ne a hétvégén, hanem hétköznap jöjjön meg a vérzés."
Bár lehet, kicsit elkéstem a válasszal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!