Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rettegek a terhességtől még védekezés mellett is? Mit lehetne tenni ellene?
Vpoltam pszichológusnál és járok most is. Csak gondoltam hátha más is van hasonló helyzetben.
Ne a bunkóságban akarj hasonlítani csernushoz, ha amúgy kevés vagy hozzá és nincs tizede annyi tudásod sem, mint neki. Van önkritikám, de a bunkóság ettől mégcsak bunkóság marad.
Te mindenképp azt várod el, hogy mások segítsenek rajtad... bunkózhatsz engem nyugodtan, de attól neked nem lesz jobb. Egy utolsó kérdésem lenne, válaszolnod se kell. Ha ennyire rettegsz, a válasz biztos egy nagyon magas szám lesz, de azért érdekel a pontos eredmény.
Hányszor lettél eddig terhes?
Most jó lenne azt hallani, hogy öt abortuszon vagyok túl, amúgy is mostanában ez a divat?
Attól, hogy eddig egyszer sem szúrták beléd a nagykést, elég lesz ha egyszer megteszik majd, nem?
Nem, nem azt várom, hogy más segítsen, egyszerűen csak próbáld meg elolvasni a kérdésem első néhány szavát: "Más is van úgy..." Sikerült, felfogtad? Olyanok válaszát is vártam volna, aki hasonlóan fél. Hidd el eléggé utálom emiatt magamat, nem kell hogy itt bunkózgass, hanem hasznos ötletekre vártam.
Szia! Én 29 éves vagyok,és én is ugyanugy rettegek a terhességtől,mint Te!
De én gumival és kúppal védekezek. Ekkor nem szoktam félni,mert tudom h teljes biztonságban vagyok.
Viszont van hogy elegem lesz a gumiból és akkor csak kúppal csináljuk ugy,hogy nem megy el bennem. Na akkor mindig szoktam félni !! És nagyon megkönnyebbülök hogyha megjön.! :)
Pont ma éjjel volt egy rémálmom,hogy terhes lettem mert a pasim véletlenül belém élvezett...:S vááá nagyon rossz volt!
Még nappali egyetemre járok,épitem az életemet,az első gondolatom az volt h mi lesz a sulival?? Meg anyámmal sem jó a kapcsolatom,hogy szülhetnék igy,úúristen mi lesz??
Aztán felébredtem,rájöttem h csak álmodtam...hát...nem akarok több ilyet :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!