Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért rettegek a terhességtől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegek a terhességtől még védekezés mellett is? Mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés
Más is van úgy, hogy rendesen védezkeznek és mégis rettegve várja, hogy megjöjjön a mensije? Pedig nem lenne baj, mégis nagyon félek. Értelmes válaszokra lennék kíváncsi, mert a kapcsolatom kezd már erre rámenni:(
2010. febr. 28. 22:56
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Hogy múlhatna el ez a félelmem, nincs valami tippetek? Persze, az eszemmel én is tudom, hogy így duplán tényleg szinte mínusz az esély a terhességre és azt is tudom, hogyha mégis becsúszna, akkor se lenne semmi baj (a korom sem lenne gond és régóta együtt vagyunk), mégis folyton ezen görcsölök.
2010. febr. 28. 23:09
 12/43 anonim ***** válasza:
Akkor még plusz kérd meg h ne a puncidban élvezzen el hanem mondjuk a szádban.
2010. febr. 28. 23:11
 13/43 anonim ***** válasza:
Szia! Én egészségügyis vagyok és elhiheted, nem vagy egyedül ezzel a problémáddal. Amit tudok tanácsolni, hogy amikor elkezdesz rettegni, akkor mondd el ezeket magadnak, hogy tulajdonképpen nem is lenne gond, nameg mínusz rá az esély. Csinálj úgy magaddal, mintha nem ismernéd, tehát mintha feltennél valakinek egy kérdést és kívülállóként megválaszolnád, hogy lehetetlen. Vagy gondolj arra, hogy ha babát szeretnél így csinálnád-e :) Ezek általában be szoktak jönni. Ha még sem vágd magad pofon :) Na jó ez vicc volt, de egy pszichológus egyébként lehet, hogy nem lenne hülyeség, hátha tudna segíteni :)
2010. febr. 28. 23:18
 14/43 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, próbálkozom. A párom már babát szeretne, szóval nem egyszerű a helyzet:(
2010. febr. 28. 23:20
 15/43 anonim ***** válasza:
0%
ennyire sok a beteg? próbálj meg tejet inni lezárt zacskóból.
2010. febr. 28. 23:20
 16/43 A kérdező kommentje:

"ennyire sok a beteg?"

Ennyire sok az érzéketlen, nulla empátiával bíró ember? ha nem tudsz segíteni vagy értelmes választ írni, akkor nem kötelező válaszolnod, nem jár érte plusz pont.

2010. febr. 28. 23:21
 17/43 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi a gond. Frusztrál, hogy ő babát szeretne, te pedig még nem, de miért nem? Ha nem vagyok tolakodó persze :) Próbálok segíteni. Milyen idősek vagytok és mennyi ideje vagytok együtt?
2010. febr. 28. 23:28
 18/43 A kérdező kommentje:

Nem, nem ez a gond, mert az előző kapcsolatomban is így paráztam és most is az elejétől, amikor még szóba sem került a baba. Szóval mindig is rettegtem emiatt.

Én 30, ő 34 és másfél éve vagyunk együtt.

2010. febr. 28. 23:30
 19/43 anonim ***** válasza:
Biztos köze van hozzá. Megkérdezhetem miért nem szeretnél kisbabát? Még nem vagy hozzá túlkoros :) A párod is jó korban van és hidd el jobb fiatalon anyukának lenni :) Talán félsz az anyaságtól?
2010. febr. 28. 23:31
 20/43 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék anya lenni és mégis félek. Na, ez amit én sem értek...:(
2010. febr. 28. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!