Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért rettegek a terhességtől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegek a terhességtől még védekezés mellett is? Mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés
Más is van úgy, hogy rendesen védezkeznek és mégis rettegve várja, hogy megjöjjön a mensije? Pedig nem lenne baj, mégis nagyon félek. Értelmes válaszokra lennék kíváncsi, mert a kapcsolatom kezd már erre rámenni:(
2010. febr. 28. 22:56
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
A korom miatt biztos nem, mert 20 évesen is ezen paráztam.
2010. febr. 28. 23:32
 22/43 anonim ***** válasza:
:):) Szegénykém :) Pedig érett vagy rá és hidd el nekem, nincs mitől félned :) Az anyaságnál csodálatosabb nincs :) Pároddal is rendeződne a kapcsolat, biztonságban éreznéd magad mellette, ha te is beadnád a derekad a babára :) Megértél már a családra, hajrá :)
2010. febr. 28. 23:46
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

A nők rossz szokása, hogy agyalnak amikor nem kéne és nem gondolkoznak amikor kellene.

Te is egy ilyen vagy, rajtad semmi sem segít, szépen tönkre fogod tenni a saját szexuális életedet és a partnereidét is. Két megoldás van, egyik, hogy tarkón lövöd magad a másik, hogy csak lekeversz magadnak egy pofont és azt mondod a tükörbe: ne légy már hisztis, rinyap*csa!

2010. márc. 1. 00:40
 24/43 anonim ***** válasza:
nézd, ha szeded a tabit, akkor esély nincs rá, h terhes legyél. ha rendesen szeded, termeszetesen. olvass utana, h mi a hatása ott belül, és rájössz, h nem eshetsz ugy teherbe.
2010. márc. 1. 08:29
 25/43 anonim ***** válasza:

szerintem 30 évesen simán elkezdhetsz gyeremvállaláson gondolkozni:) biztos jo anya lennél:) a pároddal szorosabb kapcsolat épülhetneki:) amúgy én CSAK fogamzásgátlóval védekezem több mint 2 éve és rendesen szedem.így tudom hogy semmiképp nem eshetek teherbe:) szóval nem kell ettől rettegned.

azért találták fel. nyugodj meg ha én a helyedbe lennék elmondom mit tennék:) 30 éves vagyok, van egy férfi az életemben aki szeretek abbahagynék midnen féle módzsert, a fogalmzásgátlót, gumit midnent és élvezném úgy az életet és ha a természet úgy akarja várandós lennék:) és sztem az lenne életem legnagyszerűbb 9 hónapja:)persez ezt én tenném:) ha te még nem gondoltál babára akkor is megnyugodhatsz mert semmilyen esetben sem lehetsz terhes, akkor sem ha csak fogamzásgáltó tablettával védekeztek ugyhogy sztem a gumi igy is nyugodtan elhagyható mert csak pluszköltség. és nyugodj meg mert ha görcsölsz vmin akkor sem lesz jobb:) de sztem erre ár volt pár példa az életedben:) suli, munka ilyenek:) szóval csak nyugalom:)

2010. márc. 1. 08:32
 26/43 A kérdező kommentje:

00.40-esnek csak azt kívánom, hogy ő is ilyen segítőkész és empatikus válaszokat kapjon, amikor igazán gondban van, mint amilyet most ő adott...

A többieknek tényleg köszönöm az eddigieket!

2010. márc. 1. 09:04
 27/43 anonim ***** válasza:
A gyerekvállalással van gondod agyban. Lehet hogy azt mondod hogy szeretnél anya lenni, de biztos szertnél? Nem csak egy elvárásnak akarsz megflelni? VAgy valakinek, valaminek? Ha már évek óta fennáll ez a probléma akkor ne itt kérdezgess hanem menj pszichológushoz, mert ez nem egy laza probléma hanem sokkal komolyabb annál minthogy itt bárki megválaszolja.
2010. márc. 1. 11:25
 28/43 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Vagy az lehet hogy nem ezzel az emberrel akarsz gyereket vállalni, csak nem vallod be magadnak.
2010. márc. 1. 11:26
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Te nem vagy igazán nagy gondban, magadnak képzeled be a problémádat, ezt kell megértened és fölfognod. A probléma az, ha valakit 13 évesen megerőszakolnak és ikrei lesznek. Ha villám csap a házadba, leég az egész és a biztosító nem fizet természeti károkra. Az egyetlen probléma az agyaddal van, hápoghatsz ellenem, durcázhatsz, de azzal nem mész senkire ha mások nyugtatgatnak.

2010. márc. 2. 08:16
 30/43 A kérdező kommentje:

"A probléma az, ha valakit 13 évesen megerőszakolnak és ikrei lesznek. Ha villám csap a házadba, leég az egész és a biztosító nem fizet természeti károkra."

Ismered azt a mondást, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb? A problémák 99%-át meg lehet azzal oldani, hogy Afrikában éheznek, te meg örülj hogy nem, de ez soha nem vígasztalt. Ha nekemrámegy a kapcsolatom és a saját lelki békém a saját problémámra, akkor nem azt nézem, hogy másnak mégrosszabb és örülök, hogy nekem jobb, hanem megpróbálok segíteni akinek rossz, de közben nem tudom elfelejteni, hogy nekem is van megoldandó feladatom.

Az empátia nem az erősséged, de nem baj, remélem nem olyan területen dolgozol:) Bár Csernus is megggazdagodott a bunkóságából:)

2010. márc. 2. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!