Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 20 napja késik a menstruációm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 napja késik a menstruációm, miért van ez?

Figyelt kérdés

Már 20 napja késik, és nem tudom mitől van, már tesztet is csináltam az negatív lett, de esélytelen hogy gyerek legyen...

Légyszi segítsetek hogy miért van ez, mit csináljak?

2010. febr. 27. 12:41
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
én csak bízni tudok hogy hátha meg jön, ha meg nem akkor sajna kénytelen leszek orvoshoz menni:S:S
2010. febr. 27. 13:12
 22/27 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy 10 nap múlva megjön?
2010. febr. 27. 13:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 egész hónapot kihyagyott amikor balestem volt,műtöttek is meg minden.Nekem ez a stressztől volt.

És az volt a gáz, h amikor már kiengedtek a kórházból a következő is totál kiesett.

Én arra tippelek, hogy valami ilyesmi stresszes dologtól lehet neked is.

És amúgy most végképp nyugodj meg, mert lehet, hogy már mejött volna, de ha mindig ezen rágódsz akkor nem fog.

Várj 1 napot és ne stresszelj!!!!És próbáld meg még egyszer a tesztet is.Ha az megint negatív lesz akkor fordúllj orvoshoz!!!!

2010. febr. 27. 13:27
 24/27 A kérdező kommentje:
úh szegény:S az rossz lehetett. én is a stresszre gyanakszok, mert nekem is összejött most minden meg tényleg az érettségi is itt van a nyakamon, beteg is voltam a héten úgyhogy csak remélni tudom hogy megjön. biztos hogy ez a dolog is rátesz, hogy amiatt is stresszelem magam hogy nem jön meg...
2010. febr. 27. 13:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek 2 hétig megvolt a stressz miatt. Nyelvvizsga, két érettségi (előrehozott), elment dokihoz, és ő mondta, hogy nyugodjon meg, semmi baja, azért vérzett 2 hétig, mert túlságosan ideges, stresszes.
2010. febr. 27. 14:52
 26/27 LN09 ***** válasza:
100%

Nekem is vannak cisztáim, na és? Ettől nem kell félni. Nagyon sok lánynak/nőnek van. Ez nem halálos. Sőt, most két babával vagyok terhes.

Nekem volt, hogy megvolt egy hétig, utána hónapokig nem, aztán megvolt 2 napig majd megint 1-2 hónapig nem.

Ha meg stresszel attól is késhet.

2010. febr. 27. 17:56
 27/27 A kérdező kommentje:
hát igen szerintem is a stressztől van
2010. febr. 28. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!