Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 20 napja késik a menstruációm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 napja késik a menstruációm, miért van ez?

Figyelt kérdés

Már 20 napja késik, és nem tudom mitől van, már tesztet is csináltam az negatív lett, de esélytelen hogy gyerek legyen...

Légyszi segítsetek hogy miért van ez, mit csináljak?

2010. febr. 27. 12:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet már a stressztől is késik. Velem is elő szokott fordulni. Nem történt valami változás az életedben vagy valami amiatt sokat idegeskedtél? Amikor szeptemberben kolis lettem, új suli, új emberek 1 egész hónapot kihagyott...

Szóval nyugodj meg szerintem, nem lesz baj;)

18L

2010. febr. 27. 12:55
 12/27 A kérdező kommentje:
tudom, akarok is még egyet csinálni csak ilyenkor nincs nyitva patika
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg késhet cisztától, ez is igaz, de nem kell mindig a rosszra gondolni nah :) Nagyon nagyon sok minden befolyásolja, például az is, hogy most félsz, hogy nem jön meg, mert beteg vagy. Nyugalom, meg fog jönni, ha nem vagy terhes :) Időjárás, stressz, hirtelen hormonváltozás mind mind befolyásolja a menstruációdat. Megkérdezhetem hány éves vagy? Korodból adódóan is késhet, fiatal korban elég gyakran előfordul.
 14/27 A kérdező kommentje:
igen a stresszre is gondoltam, mostanában nincs rendben az életem, meg érettségi előtt is állok szóval rátesz most minden
2010. febr. 27. 12:56
 15/27 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2010. febr. 27. 12:57
 16/27 anonim ***** válasza:

Hát akkor még érthetőbb a dolog... Érettségi előtt nekem is késett:D Szóval tényleg nyugodj meg, nem lesz semmi baj és ha nem ezen gondolkodsz állandóan akkor előbb-utóbb meg fog jönni;)

18L

2010. febr. 27. 13:00
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
ha 20 napja késik, azt már a leggagyibb teszt is kimutatná. egyébként tleg nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, meg ijesztgetni sem akarlak, de hétfőn menj el orvoshoz. nagyon sok betegség tünete lehet a menstruáció elmaradása. jobb ennek utánajárni, mint (esetleg feleslegesen) aggódni! ha baj van tudják kezelni, ha meg nincs, legalább megnyugszol! szóval hétfőn doki.
2010. febr. 27. 13:01
 18/27 anonim válasza:
51%

mirt nem mész el orvoshiz ahelyett hogy itt sötétbe tapogatózol?Szerinted a válaszolók majd online megmondják,higy terhes vagy e ?

BASZTÁL akkor lehetsz terhes, menj orvoshoz.

2010. febr. 27. 13:02
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

Miért kell ijesztgetni ezt a már amúgy is kétségbeesett lányt???

Írta, hogy nem szakadt ki a gumi, nem lehet olyan könnyen teherbe esni azért... Meg leírta h stresszes időszakon van túl... Pfff...

Ha eddig nem voltak ilyen gondjaid, akkor ne aggódj. Meg fog jönni, csak NE stresszelj;) (Persze ha már nagyon sokat késik azért menj el orvoshoz!)

Nyugi;)

18L (13:00-as voltam)

2010. febr. 27. 13:07
 20/27 A kérdező kommentje:
köszi a nyugtató válaszokat:)
2010. febr. 27. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!