Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök ragaszkodna az óvszerhez?

Figyelt kérdés
Kijelentette, hogy ő nem fog fogamzásgátlót szedni, mert felborítja a hormonháztartását... Én ezt értem, de én nem szívesen kockáztatnék a védekezés nélküli megszakításos módszerrel, és gumit sem szeretnék évekig használni!

2015. máj. 16. 10:30
1 2 3
 11/29 Missi_Key ***** válasza:
68%

férfitabletta.

nem tudom miért várod el hogy ő vállalja be az agyvérzés kockázatát csak mert NEKED kényelmetlen.

2015. máj. 16. 12:52
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Te az élvezetet kockáztatod, ő meg az egészségét. Döntsd el, melyik a fontosabb. Esetleg felkereshetitek együtt a nőgyógyászát, hátha tud olyat mondani, amit nem hallottatok itt.

Én is a hüvelygyűrűt ajánlanám, biztonságosabb, mint a fogmazásgátló, nincs olyan, hogy elfelejti, vagy hány-hasmenése van és akkor még eseményutánit se lehet bevenni...

2015. máj. 16. 12:56
 13/29 anonim ***** válasza:

Azért aki a férfira akarná hárítaná a védekezést hormonos tablettával, az nevezze már meg a férfi fogamzásgátló nevét legyen olyan kedves!

Ugyanis még mindig kutatják, meg kísérleti stádiumban van, szóval forgalomban nem létezik ilyen! Pedig volt már olyan kutatás, ami 100%-os eredménnyel zárult, de a férfiak részéről olyan érdektelenség volt iránta, hogy még egyiket sem dobták piacra, így az sem tudja elérni, aki esetleg szeretné.

A vasectomia utáni visszaállítás pedig csak 50%-ban sikeres....

Úgyhogy tetszik-nem tetszik, férfiak részére (amennyiben később akarnak még gyereket) egyedül a gumióvszer áll egyelőre rendelkezésre.

2015. máj. 16. 13:32
 14/29 Missi_Key ***** válasza:
teszik nem teszik T. Vera , az ilyen kommentek miatt nem halad a tudomány kb sehova.
2015. máj. 16. 13:56
 15/29 anonim ***** válasza:

Missi_Key:

Csak arra akartam rávilágítani, hogy olyan gyógyszert akartok a férfival beszedetni, ami nem létezik! Ha létezne, én is pártolnám azok férfiak esetében, akik a nőre akarják a bogyókat rákényszeríteni. Igenis legyen mindenkinek a saját döntése, szükség esetén pedig kompromisszumok is köthetők.

2015. máj. 16. 14:03
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Az elején még oké, de Nehogy már évekig notont keljen használni. A korábbi válaszolónak igaza van, más módszerek is vannak. Az meg hülyeség hogy felborítja a hormonháztartást. Talán normálisan kéne szedni. Olyan csaj se kéne aki kategorikusan kijelent valami és semmi fajta kompromisszumra nem hajlandó mintegy kész tények elé állítva. A guminak pedig természetesen fizeti a felét.
2015. máj. 16. 14:17
 17/29 anonim ***** válasza:
56%

"Az meg hülyeség hogy felborítja a hormonháztartást"

Tehát teljesen hülyeség, hogy nekem emiatt nem lehet természetes úton, gyógyszeres támogatás nélkül gyerekem...

Ahogy az is, hogy kihatással lehet a libidóra, trombózishajlamot növeli... tehát az orvosok a hülyék... :D

Én még mindig azt mondom, hogy kompromisszumot kell kötni! A fiú fogadja el, hogy a lány nem hajlandó gyógyszert szedni, a lány meg fogadja el, ha a fiú stabil, hosszú kapcsolatban nem akar gumit. Ahogy korábban írtam, már vannak más módszerek is. Én pl. ha szükségem lenne rá, mai fejjel a Lea fogamzásgátlást (amit linkeltem) választanám. Mechanikus védelem, nincs mellékhatás, megfelelő biztonságot nyújt. Vagy egy hormonmentes spirált.

2015. máj. 16. 14:36
 18/29 anonim ***** válasza:
örülnék neki!
2015. máj. 16. 15:24
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ti mit szólnátok hozzá...?"

Hogy mit szóltam (mert múltidő): elfogadtam szó nélkül. Az ő teste, az ő egészsége és nekem fontos volt (és az ma is), hogy semmi baja ne legyen. Mondjuk ő nem csak nem akart, de nem is szedhetett volna, igaz, ez később derült ki számomra, ennek tudta nélkül is elfogadtam.

Addig védekeztünk így, amíg gyereket nem akartunk (6 év) és gyerek után szépen visszaálltunk rá.

2015. máj. 16. 16:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki még mindig fel van háborodva, hogy a lány "hárít", nyilván, ha nektek kellene fogamzásgátlót szedni, mert nekünk nem lenne kitalálva, viszont a pesszárium lenne olyan biztonságos, mint a gumi óvszer, akkor számunkra lenne egyértelmű, hogy mi használjuk. De amíg a fiúk csak azért hisztiznek, mert "jaj, úgy nem az igazi", meg "nehogymár éveken át azt kelljen használni", addig nekünk igenis tönkreteheti a szervezetünket, annak is, aki nem hajlamos a trombózisra, aki meg igen, annak még rosszabb, mert halálos méreg. Lényeg a lényeg, fogjátok fel, (akik eddig nem tették), hogy mi az egészségünket, későbbi termékenységünket, jelenlegi libidónkat (mert ugye azért van az egész, hogy szexelhessünk) kockáztatjuk. És igen, nekünk is rossz, hogy az óvszerrel kell vacakolni, de tetszik vagy nem, az a legegyszerűbb és legveszélytelenebb. És igen, mindenki hárít, fiúk is, lányok is, az a baj, hogy a védekezést valamelyik félnek kell megoldani, viszont a döntés közös.
2015. máj. 16. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!