Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha a friss barátnőtök bejelenti, hogy fél a fogamzásgátlótól, akkor vállalnátok érte, hogy mindig gumival megy a dolog?
Kapsz pár választ itt amiknek a 85%-a álszent,ezzel mit érsz el?Ez a gyakorikérdések.hu.A valóságban (ugyebár) sokkal több férfi van akik teljesen más mentalitással rendelkeznek.Tehát hiába mesélget itt 30 ember,az még nem jelenti azt hogy a többiek is (több millióan) ugyanígy gondolkoznak
Nem arra vagy inkább kíváncsi hogy általában mit reagálnak erre a férfiak?
Keresnek mást.Igen szörnyű,de ez a való világ
Az én pasim le akar beszélni a tablettáról, azt mondja neki nem kínzás a gumi, inkább ez mint hogy gyógyszerezzem magam (de én azért majd fogok szedni később, ha gyakran tudunk együtt lenni, egyelőre nem érné meg)
A normálisabbja bevállalja. Persze vannak hülyék akik nem akarnák...
Nos én férfiként csak gumival csinálnám. Nem bízom a nők bogyószedésében. Nem a tablettákban nem bízom, hanem abban aki szedi. Baromi veszélyes játék férfiként, ugyanis nem tudod ellenőrizni, hogy a csaj tényleg szedi e. Teljesen az ő igazmondására vagy utalva. Ha a hölgyike úgy dönt, hogy tőled bizony gyereke lesz, akkor semmit sem tudsz tenni ellene, szembesíteni fog azzal, hogy bocsi drágám terhes vagyok. Arról nem is beszélve, hogy a csak gesztagént tartalmazó alacsony hormontartalmú minipill szedése például, nagy odafigyelést igényel és ha egy szem kimarad, már az bukta lehet.
Szóval gumi nélkül csak olyan nővel szeretkeznék, akivel el tudnék képzelni egy közös gyereket.
Egyébként szerintem is a férfiaknak sokkal kockázatosabb, hiába nem ők szedik.. Ha valaki nem akarja a gumit, azt lehet úgy is értelmezni, hogy mekkora egy s*gg, hogy nem vállalja a barátnője kedvéért ezt a "pici" kellemetlenséget.. De úgy is, hogy abszolút megbízik a barátnőjében, és nem feltételez róla olyanokat, hogy egy gyerekkel akarja magához láncolni..
Ha nálad tényleg arról van szó, hogy komolyabb dolgokat is okozhatna a bogyó, nyilván ne szedd senki kedvéért, keress olyat, aki megérti ezt. A barátnőid meg egész konkrétan h*lyék. Ha kijönnek a mellékhatások, vissza kell battyogni a dokihoz, elmesélni, és addig kísérletezni a többivel, amíg valamelyik jó nem lesz! De ha valaki szeret szenvedni, hát szíve joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!