Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ettöl még lehet h terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettöl még lehet h terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A barátommal elsőzör sexeltünk és a barátom nem húzta még fel a cotont de nem szakította át a szűzhártyámat meg semmi csak ˝˝próbálgattuk˝˝ és utána szoltamneki h húzza fel és felhúzta és nem szakdt ki meg semmi sem, de nem szedtem tablettát.

Lehetséges h terhes lehetek az eleje miatt?

2010. febr. 23. 18:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. febr. 23. 18:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha igen elég nehéz lesz felnevelni 5 általánossal
2010. febr. 23. 18:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Ne felejts el magzatvédő vitaminokat szedni. Keress klassz neveket, három hónap múlva kiderül az ultrahangon, hogy fiú-e, vagy lány.=)

Gratulálok a kismamának.=)

-SB-

2010. febr. 23. 18:19
 4/14 A kérdező kommentje:

de most komoly válaszokot várok nem ilyen hülyeségeket

kérlek már

2010. febr. 23. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem sok esély van rá, de lehetsz. Így jobb?

-SB-

2010. febr. 23. 18:22
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a Krisztina és a Csongor szép nevek. Remélem ikrek ;)

Azért remélem ha a szexhez elég nagylány vagy, akkor ahhoz is, hogy elmond a szüleidnek ami történt.

2010. febr. 23. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:

gyk. 0 az esély rá.

Nem kell izgulni, de jó lecke volt, mostantól figyelj oda az ilyesmire!

2010. febr. 23. 18:58
 8/14 bumbi02 ***** válasza:
szerintem hivd bélának.. szép név és a történelem során volt 4 ilyne nevü királyunk is...
2010. febr. 23. 19:00
 9/14 anonim ***** válasza:
19:00: de ha lány lesz? :S :S
2010. febr. 23. 19:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Na figyu,az emberek imádnak ezzel poénkodni amikor mindenki hibázik,szerintem tuti nem vagy terhes!Én követtem már el hibákat,hogy úgy csináltuk a barátommal,nem vagyok rá büszke de ez van!!!és nem érdekel a többi ember piszkálása!Nem értem hogy az emberek mért nem inkább segítenek annak,aki igaz nagyon hülye és hibázott és ő issza meg a levét de valószínű hogy azért írt mert bajban van!Nos ennyi és nyugi:)de ne csináld többször!!(mellesleg a fiatalokat mindig viszi a hév,ehhez hozzá lehetne szokni!saját bajuk ha történik valami!)
2010. febr. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!