Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ettől terhes? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ettől terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Délután maszturbáltam olyan 2 körül, utánna 3szor voltam wc-n szóval spermium az gondolom nem maradhatott bennem. éjfél körül a barátnőmmel egymásnak estünk ő orálisan izgatott, de nem mentem el, majd betettem neki 1 percre, aztán kivettem, nem mentem el, attól nagyon messze voltam, előváladéknak semmi nyoma nem volt, ami nálam csak akkor jelentkezik, amikor nagyon közel állok ahhoz, hogy elmenjek. Utána óvszerrel folytattuk, és befejeztük anélkül hogy elmentem volna, akkor láttam a gumiban előváladékot. Ja és még annyit hogy posztmenstruációs vérzésének akkor lett vége, mert mondta, meg találtunk néhány alvadt vérdarabkát. Ebből lehet baj? Az egész 15 órája történt, még ott a tabi, ha kéne, köszi.
2011. ápr. 29. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsi a sansza, de nem kizárható. Felelőtlenség amit csináltatok.
2011. ápr. 29. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye,de lehet.Sose tedd be gumi nélkül,mert az előváladék akkor is ott van,ha nem látod.A menstruáció meg nem jelent semmit,az alatt is teherbe lehet esni.
2011. ápr. 29. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
99% hogy nem
2011. ápr. 29. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:

"posztmenstruációs vérzésének "

Magyarázd már el nekem, mi a jó francot értesz te posztmenstruációs vérzés alatt....

2011. ápr. 29. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan kicsi az esélye, hogy nem is érdemes foglalkozni vele.
2011. ápr. 29. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem .
2011. ápr. 29. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál erős bioszból ugye?
2011. ápr. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!