Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ettől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ettől?

Figyelt kérdés

Szóval a barátommal eddig még nem jutottunk pettingnél tovább (max újjal hatolt be) és mivel egyenlőre nem is terveztem, nem szedek fogamzásgátlót. Pár napja azonban kicsit messzebbre mentünk, és bár még nem tette be minimálisan ugyan de hozzáért (óvszer nélkül persze) és amennyire tudom akár az előváladékban is lehet spermium.

Alapból nem is aggódnék, de mivel olvastam olyat is, hogy a szűzhártya ujjazástól is átszakadhat most kicsit bizonytalan vagyok.

(szerintem amúgy nem sok esély van aggódásra, de néhány megnyugtató válasznak örülnék :D)

2011. okt. 19. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Megnyugtató válasz:

Igen.

2011. okt. 19. 17:58
 2/4 Nowan ***** válasza:

Most jönnek majd a kommentek mindenféle matematikai esélyről....

100% úgyis akkor lesz ha "megjön", ez a bujaság ára.

A realitás az hogy kb 4 nap optimális a megtermékenyülésre. Ha pont ott tartott a ciklusod és a természet által optimalizált mennyiség 0,0001% is elég volt.. na az iszonyú nagy pech lenne!

2011. okt. 19. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok. Tehát van némi esély a teherbe esésre.
2011. okt. 19. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

hát ha nem tette be, akkor az előváldék nem tud felúszni magától... szóval nincs gond!!

ha berakta volna, akkor már lehetne baj, de még akkor is minimális. nem véletlenül van kitalálva, hogy a sperma ki"lövell".. Fel kell jutattni a petevezetékbe a spermát, magától meg nem fog felsétálni.

De gumi nélkül ne szexeljetek, még ha időben kiveszi (vagy azt hiszi), akkor se biztonságos!!

Ne kínlódjatok, húzzatok gumit és kész.

2011. okt. 19. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!