Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ettől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ettől?

Figyelt kérdés
A tegnapi együttlétünkkor mikor a barátom elélvezett és kivette belőlem furcsa fehér valami folyt ki!Használtunk gumit ami nem lyukadt ki és nem is csúszott le!Fehér folyásom általában van,de meg vagyok ijedve, mert kicsit sok folyt ki!Arra lennék kíváncsi, hogy ha rendben volt a gumival minden attól lehet-e még baj vagy valóban csak az én váladékom volt!!
2011. aug. 30. 19:02
 1/6 Wuky válasza:
Ha guminak nem volt baja akkor csak azt bizonyítja a dolog h élveztél egy jót:D
2011. aug. 30. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem
2011. aug. 30. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. aug. 30. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:

megnéztétek utána vízzel, hogy ereszt-e a gumi? ha igen, és így se találtatok lyukat, akkor valószínűleg nem lesz gond

de azt tudnod kell, hogy bármilyen védekezés mellett megvan a teherbeesés esélye, csak legfeljebb nagyon kicsi (mármint ha élsz nemi életet)

2011. aug. 30. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, megnéztük vízzel és sehol sem eresztett!A kockázatokkal tisztában vagyok és mindig vigyázunk szóval ezért is ijedtem meg!
2011. aug. 30. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a te nedved. Nekem is olyan...
2011. aug. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!