Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette20at szedek 2 éve és szeretnék "átváltani" a Sensonettére. Szerintetek ha mondom a dokimnak h azt írja rá a receptre beleegyezik? Patikában mondom h lindy helyett azt kérek kiadják?
Na tessék én irok neked egy normális választ.
Én is most kezdtem el szedni a Sensonette-e. Elötte belara-t szedtem és mondtam az orvosnak hogy szeretnék másik gyógyszer ami nem olyan drága. Egyből ezt ajánlotta. Kérdeztem hogy van-e túl nagy jelentősége annak hogy melyik gyógyszer mennyibe kerül azt mondta hogy egyáltalán nincs. Nem jelent sokat....úgyhogy nem kell félni én is azt szedem és semmilyen mellékhatása nem volt attól függetlenül hogy nem olyan drága. Jah és még valami a gyógyszerek árairól....megkérdeztem az orvost kb mennyibe kerül ez a gyógyszer azt mondta 3600, bementem az egyik patikába megkérdeztem mennyibe kerül a Sensonette azt mondták 4600 a másikba 3990 volt....na szóval ennyit arról hogy drága vagy olcsó...
Ne értetlenkedjen, kérdezd meg nyugodtan.
Ha megvan a Sensos recept hívj fel pár környékbeli patikát és kérdezd meg mennyi náluk.
Valahol 3900 valahol 4600.
Ez ugyanúgy igaz a Lindyre is, valahol 6400 valahol 7200...
Egy tuti a Nova patikákba a legdrágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!