Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlanátok libidócsökkenés után tabi helyett?
igen, nálunk még nem teszik fel annyira szívesen.
de nekem az első doki, akitől kérdzetem, felírta, és az első, akihez odamentem, felrakta.
anélkül, hogy fizettem vagy hazudtam volna, és még nincs gyerekem.
rábeszélni nem akarok senkit, mert csak magamért vállalhatok felelősséget. de nem mindenütt tartják veszélyesnek, mint itthon.
Utolsó: Lehet, hogy te ilyen kivételesen érzékeny vagy, nem állítom, hogy ez lehetetlen, de azért valljuk be, a pasik többségének nem fáj, ha óvszert használ.
Van, aki érez különbséget, de azért az, hogy fájna...hát rajtad kívül ezt még senkitől se hallottam.
Egyébként elárulom: egy nőnek is fáj ám, ha úgy kell szexelnie, hogy igazából nem kívánja...
De azért ha fenn is áll olyan probléma, mint nálad, lehet találni normális megoldást a védekezésre. És a megoldás nem az, hogy "asszony, szeggyéééé tablettáát, me nekem szar a koton!!!"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!