Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlanátok libidócsökkenés után tabi helyett?
1es, a fogamzasgatlo koztudottan csokkenti a libidot, nem pajzsmirigyrol van szo (aminek amugy koze sincs a nemi hormonokhoz), es nem is rossz eletmodrol
Kerdezo! Talan a tabi mellett ha felnyomjatok a romantikafaktort, talan nagyobb kedved lesz a dologhoz, de amugy tanacstalan vagyok, elegge patthelyzet
23 éves vagyok, bocsi!
Szerintem ha abbahagyom a tablettát a libidóm helyrejön. Tablettamentes időszakokban valamiért visszatér így is néha. Mindemellett abban mindenképpen igazad van, hogy sportolnom kellene és rendszeresen étkezni, mert azt mostanában elrontottam.
3-as, mint utólag is írtam félreértettem a kérdést.
A libidó csökkenését egyébként befolyásolhatja a pajzsmirigy működés.
kipróbálhatod még a spirált, a hüvelygyűrűt vagy a pesszáriumot.
a spirál hátránya, hogy bővebb lehet a vérzésed. nekem az van és szeretem.
a hüvelygyűrű hormonos, de helyi, ezért kevesebb kell. viszont nagyon drága.
a pesszáriumot (vagy hasonló: méhszájsapkát)spermiciddel ajánlják, és anélkül is szintén nagyon drága.
1. Új fogamzásgátló (van, akire csak 1 fajta van rossz hatással, de olyan is előfordul, hogy egyik sem jön be. Leginkább egy jó nőgyógyász tud segíteni, aki minden szükséges vizsgálatot megcsinál)
2. Vékonyabb gumi, ügyes felhelyezési technikák
3. Alternatív eszközök (főleg hosszabb távra): Nuvaring, IUS, spirál, injekció, pesszárium+spermicid, stb.
4. Lelki problémák megoldása, közös időtöltés, kellemes környezet, kevesebb stressz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!