Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S fogamzásgátló mellett terhesség?
Sziasztok, a fogamzásgátló 2. levelénél tartok, egész pontosan a 15. szemnél. A problémám az, hogy ma nagyon enyhe vérzést tapasztaltam (pecsételő), ami lehet a beágyazódás jele is. Azt tudni kell, hogy minden szemet PONTOSAN vettem be a menstruáció első napjától, nem hánytam, nem szedtem mellé semmilyen gyógyszert, a placebo időszakban rendesen meg is jött ahogy kell. Az első hónapban még "megszakítással" is védekeztünk a gyógyszer mellett, a 2. hónapban már nem. Egész pontosan a 2. levélből, az 5. és 7. szemnél nem védekeztünk megszakítással, (14.nél sem). Mint említettem, most tartok a 15. szemnél, tehát az aktus óta 8-10 nap telt el, és ez aggaszt a legjobban mert ennyi kell a beágyazódásnak is.
Viszont a betegtájékoztatóban azt írja, hogy az első néhány hónapban jelentkezhet vérzés a placebo időszakon kívül is (1x28). Ha ez lényeges, most egy kicsit meg is vagyok fázva, de az orrsprayen és a szopogatós tablettán kívül semmit nem vettem be.
Légyszi nyugtassatok meg, hogy nem lesz semmi mert eléggé izgulok. Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalat a Rezia nevű fogamzásgátlóval, vagy bármi mással?
A válaszokat köszönöm!
Nekem sokszor volt már közben pecsételő vérzésem, sztem a második levélnél élő fordulhat az elsőnél nem volt?
Én nem hinném hogy lehet probléma
Szia!
Én is Reziát szedek, évek óta, és azt tudom mondani: ne aggódj! Nekem az első két hónapban több hétnyi pecsételő vérzésem volt (de nem aggódtam, mivel írta a tájékoztató, és az orvosom is szólt arról, hogy ha ez lesz, az normális). Ez a rendszeres szedéstől tényleg elmúlik. Azóta sem volt ilyen tapasztalatom (és egyébként más negatív sem)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!