Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség fogamzásgátlóval?
Ha utazgatni szeretnél,akkor vetesd el. Ha nincs pénzetek eltartani, még karriert stb-it akarsz,akkor inkább olcsóbb egy abortusz.
De gondolj arra, hogy abortusz során sérül a szervezeted(magyarán az egészséged),és később nem biztos, hogy ilyen könnyen teherbe esel. Szóval mérlegelj.
Egyébként érdekes, hogy fog.gátló mellett is tesztelgettél.
Ami fontos, ha elveteted, akkor ezentúl tabletta mellett a párod soha többé ne élvezzen beléd.
Én mit tennék? Tuti megtartanám :) A sulit befejezed levelezőn, aztán a szüleid és az após-anyós jelölt is segíteni fog biztos vagyok benne,1-2évig biztosan. Mit gondolsz,HAZÁNKBAN 25 alatt a többi szülő hogy vállal gyermeket? Hát pont így. Szülői,és nagyszülői segítséggel,másként sajnos nem lehet :)
Én megtartanám.Szülés után pedig szépen kérsz spirált, és a párod többet nem élvez beléd.
Szia.
Lehet,hogy még ugy erzed,hogy nem tudnal felnevelni egy gyereket,de hidd el nem veletlenul fogant meg,még vedekezes mellett is. Ha megfogant igy neki megkell szuletnie!!! Ha 2-3 ev mulva ugyis akartok gyereket,ettol a gyerektol miert venned el az eletet? Dolgoztok,tehat penzt kerestek es szerintem a szuleitek is szivesen segitenek majd. A sulit meglevelezon befejezed! :) Ha az abortusz mellett dontesz..kesobbiekben lehet nem jon ossze ilyen konnyen a gyerek... Es lelkiekben is nagyon megviselne...Sok sikert kivanok neked, szivbol remelem szamodra megfeleloen dontesz!
Szia!
Tudom, hogy nehéz és váratlanul ért, de szerintem ne vetesd el. Akkor inkább add örökbe, egy pici babának mindig van ki örüljön. :)
Azért sem ajánlom az abortuszt, mert eleve úgy indított anno az orvos, hogy lehet nem lesz soha gyermeked... félő, hogy abortusz után végleg elvágod ezt a lehetőséget. Utazni pedig babóval is lehet, sőt karriert építeni is! (nehezebb, de nem lehetetlen... ismerek olyan családot, ahol viszik a picit is, amikor utaznak (jó, nyílván nem 5 hetes... de még baba) és olyat is, ahol anyuka a gyerek mellett teljesedett ki a karrierjében.)
Biztos nem szedtél a gyógyszer mellett bármi mást, ami semlegesíthette a hatását? Antibiotikum, C vitamin?
Csak mert ez a gyógyszer mellett teherbe esni szinte tényleg lehetetlen dolog... de én úgy gondolom, a te esetedben áldásként kell gondolni rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!