Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátlóval is teherbe...

Fogamzásgátlóval is teherbe eshettem?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok,és tegnap derült ki hogy 10 hetes terhes vagyok,en nem tudtam mert semmi jele nem volt,nem is nőtt a hasam,anyukámnak elmondtam,de apám nem tudja,nagyon haragudna rám.

Párom 23 éves,stabil munkahely,lakás és nem albérlet.

Minden meglenne végülis a kicsinek de nem tudom mi legyen,ragaszkodom is hozzá,de félek is.

2014. jún. 16. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha teheted tartsatok meg a picit.bar nem terveztetek de igy alakult.gyogyszer mellett is lehetsz terhes.en is igy jartam.csak nekem rossz vege l;ett mert elment a babam....
2014. jún. 16. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
En 18 eves vagyok es 1 honapos lanyom van. Nem egyszeru vele foleg mert messze lakunk igy semmi segitsegem nincs, de o az eletunk ertelme.
2014. jún. 16. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni. Ha ennyire ragaszkodsz hozzá és mindene meg lenne akkor tartsd meg
2014. jún. 16. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Miután már megtörtént, nem értem mire fel a kérdés? Nincs 100 %-os módszer, megesik rendes szedés mellett is. Ha esetleg még hibáztál is valahol (kihagyás, kihányás, antibiotikum, gyógytea...), akkor még könnyebb.

Neked kell döntened! És nyilván a barátoddal együtt, ha egyedül nem tudnád eltartani.

2014. jún. 16. 16:20
 5/11 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:igen nem terveztük a babát csak 20-21 éves koromban.Nem értettem,mert rendszeresen szedtem a tablettákat,és semmi jele nem volt hogy terhes vagyok és még most se.Csak egy érzés a hasamban.

Neked pedig nagyon sajnálom a picit!

2014. jún. 16. 16:22
 6/11 A kérdező kommentje:

2.válaszoló,gratulálok a picihez,hát úgy télleg nem sok segítség van,de mi a városban élünk közel mindenhez.

3.köszönöm

4.Nem semmi ilyesmi,nem voltam beteg,nem szedtem semmi mást csak rendszeresen ezt,nem hagytam ki minden nap 6-kor beszedem.Hát amikor megláttam uh-n nagyon bele szerettem,azt az érzést nem tudom elmondani se leírni és anyukámnak is megenyhűlt a szíve.

2014. jún. 16. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tudod, hogy meglenne mindene és te is szeretnéd, akkor nem lesz semmi gond! Ne félj semmitől, anyukád biztosan melletted fog állni és apukád is megbarátkozik majd a gondolattal, hogy nagypapi lesz! :) Régen teljesen természetes volt, sőt sokkal fiatalabb lányok is simán megszülték a babájukat, szóval nincs félnivalód!

Fiatal vagy, remélhetőleg könnyen fogod kihordani és a szülésnél is minden hamar fog menni. A legfontosabb, hogy szeressétek Őt, mert még nagyon pici és minden attól függ, hogy ti hogyan álltok hozzá! De ha akarjátok és mindent megtesztek érte, akkor nem is lesz gond! :)

Boldog babavárást!

6 hetes kismama

2014. jún. 16. 17:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolso nagyon koszonom,hat en nagyon megszeretnem tartani,es semmi akadalya nem lenne.En mar most nagyon varom es imadom a piciket,es mar mindenki,apu is meg fog vele baratkozzni,vegul is az unokaja,es mar igy is nagy papa.

Remelem semmi baja nem lesz,nagyon vigyazok magunkra hogy semmi baj ne legyen.

Vegul is egen mar 14-15 evesen gyerekuk volt.

Imadom a gyerekeket.Neked pedig gratulalok,es vigyazz magadra es a picire!

2014. jún. 16. 17:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én is gyógyszer mellett estem teherbe! 20éves múltam és van egy kétéves kisfiam! :)

Boldog babavásárt!! :)

2014. jún. 16. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:

7. vagyok.

Köszönöm és minden jót kívánok Nektek! :)

2014. jún. 16. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!