Egypicilány.. kérdése:
Teherbe eshettem úgy, hogy a párommal a mensim 2. napján (Máj.17), védekezés nélkül voltunk eggyüt?
Figyelt kérdés
A mensim elmúlt 20.án,és rá 2 napra barnás,pirosas egyszeri,minimális mennyiségü folyásom volt.! Szurkál a hasam ,és 1 napja szeretkezés után és(közbe)görcsölök,úgy mintha meg akarna jönni.! Fáradékony vagyok,nagyon nehezen kelek fel reggelente,és napközbe is mindig aludnék..Segitsetek!!!2014. máj. 26. 15:24
1/6 anonim válasza:
Ha védekezés nélkül szexelsz, akkor igen, teherbe eshetsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor is ha mensi közben történt az esemény?
2014. máj. 26. 15:27
3/6 anonim válasza:
Mivel nem vagy egy szabványosított gép, minden lehet.
4/6 anonim válasza:
Mensi alatt fogant a kisfiam :) elmúlt már fél éves :) szóval igen :)
5/6 A kérdező kommentje:
4.köszönöm..igen,én is hallodtam ilyenről hogy vannak akik éppen akkor esnek teherbe..de először nem akartam elhinni.! :) ha sikerült,akkor 1 hetes és 2 napos vagyok..mikor jelentkeznek rendes tünetek?
2014. máj. 26. 15:44
6/6 anonim válasza:
Még semmilyen tüneted nem lehet. Se "rendes", se "rendetlen". ;) Bebeszéled!
Persze teherbe eshetsz menstruáció alatti aktusból is, de ennek még jele nem lehet, tesztelni pedig az aktustól számított 2 hét múlva lehet.
De nyugodtan várhatsz addig, amíg meg kellene jönnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!