Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség fogamzásgátlóval?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. A barátommal 2,5 éve vagyunk együtt, nyáron össze is költözünk, dolgozunk, közben tanulunk, egy év még hátra van a suliból! Mindig is küszködtem a hormonjaimmal, orvoshoz is jártam velük még kisebb koromban, majd végeredményként mondta, hogy vagy nehezen eshetek teherbe vagy pedig nem is lehet gyerekem. A barátommal a kezdetektől fogva fogamzásgátlóval védekeztünk. Mindig nagyon vigyáztam a pontos bevételre, telefon emlékeztetett a bevételre, szóval percre pontos voltam minden egyes nap. Viszont pár napja csináltam terhességi tesztet, majd pár napra rá még egyet... A teszt terhességet mutatott, így elviharoztam nőgyógyászhoz, aki vigyorogva gratulált, én pedig azt se tudtam hirtelen, hogy mihez kezdjek, sírjak vagy nevessek. Összeültettem a családot és nagyon megoszlottak a vélemények. Önerőből még nem tudjuk ezt elvállalni, de a családunkból 1-2 ember nagyon támogatná a babát minden értelemben, segítenének nekünk. Viszont volt, aki húzta a száját és volt, aki még nem tudta eldönteni, hogy mit szóljon hozzá. Viszont egy ember meg is gyanúsított, hogy nem bevettem a bogyókat, hanem lehúztam a wc-n. Mivel mindig a barátom előtt vettem be és ezt Ő is elmondta, így ez hamar el is vetették ezt a gondolatot. A barátom néha örül neki, tervez, néha pedig kétségekkel van tele. Őszintén szólva nem számítottam egyik családtól sem ekkora "sikerre" a hír hallatán. Én még nem akarok gyereket, szeretnék még utazgatni, a barátommal ketten lenni, élni tovább az éppen kialakuló "édeskettes" életünket és még picit élvezni az együtt töltött időt. Mi eredetileg 25-30 éves kor között terveztük a babát. Nem tudom ezt mire vélni, hogy lehetett ez? Hogy történhetett meg? Ez hatalmas nagy felelősség! Nem akarom, hogy más pénzén nőjön fel a gyerek! Elvetetni nincs nagyon szívem, örökbe adni nyilván nem fogom, de most nagyon nagyon kétségbe vagyok esve és fogalmam sincs, hogy mit csináljak :( A doki azt mondta, hogy én beleestem az 1%-ba... Ti mit tennétek a helyemben?2015. ápr. 4. 18:52
11/12 anonim válasza:
Szivbol orulok,hogy megtartjatok. Kivanok, nagyon boldog babavarast es majd babazast,egeszseget neked is es a babanak is.:)
12/12 anonim válasza:
Olyan jó volt ezt most olvasni! :) Bár nem ismerlek, de nagyon örülök nektek!
Kitartást és sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!