Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól kezd hatni pontosan a fogamzásgátló először?
Figyelt kérdés
Kombinált. Iamna ha számít.
Többféle helyen is olvastam, a legtöbb azt írta az 5. naptól (a mensi 1. Napjától szedem) viszont volt ahol az volt irva, hogy 1 honap utan, 2 het utan stb...
Igazából arra gondolok hogy valóban az 5. naptól hat, mert a betegtajekoztaton ugyan nincs feltüntetve csak az, hogy ha 2-5. naptol szeded akkor a 2. het végéig barrier elven meg kell védekezni. Most akkor?
2015. ápr. 17. 22:03
1/2 anonim válasza:
én nem szedtem még , de úgy hallottam h 1 hónap legalább kell mire hat
2/2 anonim válasza:
azért mondják, hogy első naptól véd, mert feltételezik, hogy az utána következő tablettákat is helyesen veszed be és nem hagyod abba a tablettát!
beleélvezős szex igazából jobb,ha csak az első levél után van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!