Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen? Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Sosem vágytam annyira nagyon a szexre, de azért volt, hogy tényleg volt igényem rá. Ez viszont a harmadik hét, mióta nem fekszünk le a barátommal (ő másfél hétig beteg volt, aztán nekem megjött, most pedig rokonlátogatásra ment pár napja külföldre, ma jön haza), ma fogunk találkozni, és tudom, hogy "illene", de nem vágyom rá. Lehet, hogy az is szerepet játszik, hogy mielőtt elutazott volna, nagyon sokat kellett tanulnom, dolgoznom, alig találkoztunk és most nem állunk olyan közel egymáshoz. De hogy mondjam ezt el neki?2015. márc. 27. 09:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne is gondolkozz ilyesmin most. Amikor meglátod a barátod,szívesen csókolod meg és öleled majd meg,nem?
Este lehet az ágyban jól fog esni egy kis simogatás és csókolózás,amitől majd benedvesedsz és megkívánod.
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. :)
Lehet kicsit elhidegültetek egymástól, de ahogy meglátod, úgysem fogsz tudni ellenállni. :)
22N
3/5 anonim válasza:
Az első hozzá szólónál van a lényeg: akkor kezdj el aggódni, ha már puszit sem adsz neki szívesen, vagy nem akarsz hozzá bújni. A szex iránti vágyat pedig meg lehet hozni, csak kicsit ügyeskedni kell ilyen esetekben. ;) (22/l)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. márc. 27. 23:37
5/5 anonim válasza:
No, azért én nagy jövőt nem jósolok az ilyen langymeleg liaisonoknak. Most még megy a szekér, mert fiatalok vagytok, és évek végeláthatatlan sora áll előttetek. De hamarosan nagyobb sebességbe kapcsol a biológiai órátok, és akkor majd csak elvesztegetett éveknek fogjátok érezni ezt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!