Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve szedek fogamzásgátlót, mert áprilisig volt pasim, utána pedig nem hagytam abba, most 2 hónapja megint van. Mostanában szeretnék vele lefeküdni, de nem tudom mikor mondjam el neki. Szerintetek? Fiúk, ti mit szólnátok hozzá?
Én nagyon megsértődnék ha óvszer nélkül kéne lefeküdnöm azzal a lánnyal, akit szeretek. Tényleg, tök rossz lenne őt érezni kívül-belül.
Remélem átment a cinizmus :D
Miért ne húzna gumit? Engem aztán nem érdekel mivel védekezek, ha már oda jutottunk, hogy ez a kérdés :D
Egyébként meg miért csinálsz ebből ilyen kardinális kérdést? Egyszer vedd be amikor ő is ott van, vagy mondd, hogy "jaj bocsi adj már egy pohár vizet, mert be kell vennem a tablettám" erre ő "Milyen tablettát?" mire te "Na mégis milyet, észlény?" Máris viccesre vetted a figurát, és közölted is a dolgot.
Egyébként szerintem is teljesen fölöslegesen csinálsz ekkora pánikot magadnak!
Ez természetes dolog, hogy egy nő a mai világban fogamzásgátlót szed és ezzel védekezik. Más meg más módszerrel, óvszer..stb.
És??
Mondd, ennek az egész aggodalmaskodásnak mi értelme van?
Mert, ha még pl amiatt aggódnál, hogy szűz lennél, és azt kéne valahogy közölni a sráccal, de egy tabletta miatt?!
Ugye csak viccelsz???
Úgyis megbeszélitek a védekezési módot mielőtt megtörténik és akkor meg közlöd vele nyíltan. Ennyi..
Nem kéne bolhából elefántot csinálni!
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!