Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót abba hagytam az utolsó szemig be szedtem! Akkor meg volt a mensim csak utána nem álltam neki szedni! Ilyenkor mikor jön meg újra a mensim?
Kiszámíthatatlan.
Ha szerencséd van, akkor kb. ugyanannyi napra, mint a tablettaszedés előtti időkben.
Ha nem, akkor bármikor várhatod.
A legrosszabb forgatókönyv: előfordul, hogy a tablettaszedés után nem áll vissza önmagától a természetes ciklus (=ezt post pill amenorrhea-nak nevezik), s orvosi segítség kell.
Na az "csak" azért ciki, mert tablettát kizárólag NORMÁLIS, beállt ciklus esetén szabadna szedni, különben jóval többet árt, mint használ.
A tabletta ugyanis soha nem beállítja, hanem leállítja a természetes ciklust.
Nem a legjobb orvos.
De valószínűleg te sem úgy mentél oda, hogy mi a véleménye, ilyen és ilyen ciklussal szedhetnéd-e, hanem hogy neked KELL és írja ki.
Egyébként: NEM. Csak ha nem jön meg HÓNAPOKIG!
Mondtam neki,hogy ez van!
Hónapokig nem fogok várni mert gyógyszer szedése elött állandóan görcsöltem amig meg volt!Most azt nem szeretném,hogy fel se tudja állni a görcstől!
Akkor meg mi a f-ért hagytad abba, ha úgy érzed, nem élhetsz nélküle?
Egyébként még az is kevésbé káros, ha minden hónapban beszedsz egy levél algoflexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!