Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használ valaki fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használ valaki fogamzásgátló injekciót?

Figyelt kérdés
Én most gondolkozom rajta, de a Net- en csak általános dolgokat olvasni. Tényleg súlygyarapodást okoz, meg áttöréses vérzést? Egyáltalán mennyibe kerül? Jó- és rossz tapasztalatokat egyaránt szívesen veszek. Előre is köszi, ha valaki veszi a fáradtságot:-)
2010. febr. 14. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Te szúrnád magad, a bogyók helyett?? Na neee!
2010. febr. 14. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam rajta, de a nődoki lebeszélt róla. Én azért akartam, mert a bogyókat mindig elfelejtem bevenni, még a vitaminjaimat is. :) Viszont a szurit csak asszem negyedévente 1x kellene, de lehet h havonta már nem emlékszem. A doki azt mondta hogy azért nem javasolja mert bevérezhet és fájhat a szúrás helye, így meggondoltam magam. a hüvelygyűrű jobb, próbáld ki. nem olcsó, de nincs vele macera.
2010. febr. 14. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
ennek a dolognak az egyetlen hátulütője hogy nem hagyhatod abba mint a tabit, ha egyszer belédszúrták akkor nincsen visszaút, és ez azért elég komoly visszatartóerő.
2010. febr. 14. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem értek egyet az előzővel. Mivel ez is ugyanolyan hormon mint bármely más hormonális fog.gátló esetében (csak itt intramuscularisan a farizomon keresztül kerül be a szervezetbe) ezt is abba lehet hagyni mint bármi mást, ez nem drog hogy ne lehetne.
2010. febr. 14. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:

23:45-ös!

A "nem lehet abbahagyni", az azt jelenti, hogy egyszerre 3 hónapra szóló hormont belédnyomnak, és ha kiderült, hogy rosszul vagy tőle, akkor azt 3 hónapig el kell viselni, mivel a szérumot nem elhe kiszedni belőled. Bogyónál meg ha baj van, akkor nem szeded többet és kész, ott maximum a levél végét kell kivárni, de ha nagy a baj - nagyobb, mint a levél közbeni félbehagyás okozta hormonkavarodás okoz - akkor akár azonnal abba lehet hagyni.

2010. febr. 15. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Tehát akkor helyesen: 3 hónap után abba lehet hagyni. Így már teljesen más a helyzet. De úgy hangzott mintha soha nem lehetne.

Mivel orvos adja be ezért ha nagy baj van (akut) akkor azt azonnal észlelik és ennek megfelelően kezelik. Ettől nem kell félni.

2010. febr. 15. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:

3 hónapig eláll egy hormon, és a szervezetednek ez fel sem tűnik??

Eléggé nagyot üthet az a szuri, ha 3 hónapra kiüti a szervezetedet. Ez azért kicsit durva! Biztos hogy nem káros??

2010. febr. 15. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!