Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye KI VAN ZÁRVA, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye KI VAN ZÁRVA, hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
A barátommal nemrég volt egy kis kalandunk... Annyi volt, hogy egymás mellett feküdtünk, ő pedig a kezével csinálta. Közbe rajtam volt egy harisnya és egy bugyi is, felhúzva, az alá nyúlt be. Néztem is, csak a keze volt bent. Ezután nem sokkal ő hanyatt feküdt, én pedig rajta ültem "lovaglóülésben", de a harisnya és a bugyi rajtam volt, rajta pedig a gatyája. Rákérdeztem, azt mondta, tényleg csak kézzel csinálta, a gatyája egyszer sem volt lehúzva. Én mégis rettegek, hogy teherbe eshettem. Ugye ez nem lehetséges?

2015. márc. 8. 03:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja, 17/l
2015. márc. 8. 03:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyetlen darab spermium is elég.
2015. márc. 8. 03:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom... De azt mondta, nem sült el csak majdnem...
2015. márc. 8. 04:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Mondani bármit lehet.
2015. márc. 8. 04:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Mit tegyek...?
2015. márc. 8. 04:07
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

Dehogy vagy terhes! A barátnőm kisbabát akart - azóta van is neki - és elmondta, hogy 3 hónapig próbálkoztak a párjával, mert teherbe esni nem olyan egyszerű, mint hinnénk. Eleve a menstruáció után a 16. naptól lehetsz terhes kb 5-7 napig, és ebben a pár napban is van egy 48 óra, amikor biztos, de azt nehéz megmondani, mikor. Tehát ha nem ebben a 48 órában masztiztatok a barátoddal bugyin keresztül, úgy hogy be se tette ... :D 17 évesen lehetne több eszed is!

Persze vannak olyan termékeny nők, akik a szemmel veréstől is 3-mas ikreket szülnek, de nem hinném, hogy te az vagy.

2015. márc. 8. 05:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A bugyid egyszer se vetted le, a barátod is csak a kezével nyúlt be... gondolod nem vetted volna észre a különbséget, ha az ujjai helyett a nemiszervét nyomja oda?
2015. márc. 8. 06:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es hozzászóló. Egy kicsit hiányosak az ismereteid a fogantatást illetően, annak ellenére, hogy amit írtál a "nagy könyv" szerint igaz. Csak a gyakorlatban van egy pár olyan dolog ami az általad is írt "főszabályt" felrughatja. Ezért van az, hogy akár a menstruációs ciklus alatt is teherbe lehet esni!

A kérdezőnek meg annyit, hogy a jelen szituációban szinte biztos, hogy nem lett terhes, mert bármennyire is ügyesek azok a kis hímivarsejtek, két alsóneműn és egy harisnyán nem igazán tudják átküzdeni magukat, főleg ha nem is volt a pasinak ejakulációja (azaz magömlése. Persze magömlés hiányában már az un. előváladék is tartalmazhat életképes spermiumot, de hs minden úgy volt ahogyan leírtad, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lettél terhes.

Mindenesetre csak óvatosan pettingeljetek és igyekezz megfigyelni a külömbséget a az ujj és a "nem ujj" között!

2015. márc. 8. 07:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
"Rákérdeztem, azt mondta, tényleg csak kézzel csinálta, a gatyája egyszer sem volt lehúzva." Már nem azért, de te is ott voltál, nem? Akkor miért nem tudod, hogy mit csinált a barátod?
2015. márc. 8. 07:18
 10/13 anonim ***** válasza:

6-os választ töröltetni kellene, annyira nagy baromság.

Menstruáció után 16. naptól? Inkább menstruáció ELŐTT ~14 nappal. Normális luteális fázis esetén EKKOR van ovuláció. Ez ciklushossztól függően lehet akár a ciklus ~7. napja is, de a 30. is.

Ehhez még hozzájön, hogy a hímivarsejtek átlag 3 napig életképesek (extrém esetben akár 7 napig is), azaz akár a ciklus első napja (=vérzés első napja) is veszélyes lehet.

Barátnőd három hónap alatt lett terhes, más meg évek alatt sem. Megint más (mint például én) elsőre.

Kérdező,

te pedig legközelebb nyisd ki néha a szemed, mert rajtad és rajta kívül senki nem tudhatja, hogy mégis mi történt, illetve olyannal nem kellene együtt lenned, akinek nem hiszel.

Ha úgy van ahogy állítja, tehát csak a keze és el se ment, akkor nem lehetsz terhes.

Ha nem bízhatsz benne, és nem csak a keze, akkor lehetsz.

De valószínű, hogy ha odaélvezett volna gatya nélkül közvetlenül, arról tudnál (érezted volna - testmeleg folyadék), ha józan voltál.

2015. márc. 8. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!